Slovenske Novice

Nepredelan­a čustva nas slabijo

Pogosto so vzrok za različna neravnoves­ja in obolenja Lahko jih celo podedujemo od prednikov

- M. B. Z.

čustva vibrirajo na različnih frekvencah. Ko doživimo intenzivno čustveno situacijo, jo običajno predelamo in spravimo iz sistema. Včasih, ko smo šibki, utrujeni ali so nas dogodki močno pretresli, pa nam to ne uspe in energijski naboj čustva ostane in se ujame v telesu, kjer še vedno vibrira in moti delovanje našega energijske­ga sistema. Skupek nepredelan­e »tuje« energije, ki vibrira na določeni frekvenci, je lahko celo tako velik kot rokometna žoga, povzroča blokade ter ustavlja prost pretok energije po meridianih.

To se nam lahko zgodi v vseh življenjsk­ih obdobjih in v vseh situacijah, ujeta čustva pa lahko tudi podedujemo od prednikov – tudi v obliki prekletste­v, zaobljub, priseg, močnih travmatičn­ih dogodkov, ki jih je spremljal intenziven čustveni naboj – ali jih poberemo od mame v maternici iz njenega sedanjega ali preteklega življenja. Nevarna so, ker pospešujej­o vnetja, spodbujajo bolečino in bolezni, celo raka, svarijo duhovni učitelji. Pogosto so vzrok za različna neravnoves­ja in obolenja, ki jih doživljamo, pravi dr.

Bradley Nelson, predavatel­j in raziskoval­ec bioenergij­ske medicine ter energijske psihologij­e, znan po svoji knjižni uspešnici Čustvena koda. Zato je pomembno, da negativna čustvena stanja predelujem­o sproti, da se ne zasidrajo v telo, sicer pa poiščemo tehniko ali terapevta, da nam jih pomaga sprostiti iz energijske­ga polja.

 ?? FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES ?? Vse je povezano, nepredelan­a negativna čustva se zasidrajo v vaše avrično polje.
FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES Vse je povezano, nepredelan­a negativna čustva se zasidrajo v vaše avrično polje.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia