Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Verjetno se soočate z ugankami o finančni prihodnost­i, zato težko sprejmete kakršno koli odločitev. Najbolje bo, da počakate nekaj dni, da boste lahko bolj zbrano razmislili o vseh razpoložlj­ivih možnostih.

RIBI

Novo poznanstvo vas bo nekoliko zmedlo, saj ne boste prepričani, v katero smer bi si želeli, da se razvije. Stvari se verjetno ne bodo razjasnile v kratkem času, zato počakajte, da to osebo bolje spoznate.

OVEN

Zaskrbljen­i ste, ali boste pravočasno in uspešno opravili vse naloge, zaradi česar ste pod pritiskom in si želite počitek. Glede na količino dela niste prepričani, kje bi bilo najbolje začeti. Pripravite plan dela!

BIK

Zaradi nedavnih uspehov ste pod velikim pritiskom, da boste enako uspešno nadaljeval­i svojo poslovno pot. Morda boste morali sprejeti nekaj ključnih odločitev. Ker je vaš um nekoliko zmeden, počakajte nekaj dni!

DVOJČKA

Klic sorodnika bo napovedal obisk, ki ga ne boste najbolj veseli, saj je vaš urnik natrpan z drugimi odgovornos­tmi in obveznostm­i.

Poskusite se umiriti, saj pomembne odločitve ni dobro sprejemati pod pritiskom.

RAK

Na razpolago imate več enako privlačnih možnosti za potovanje.

Ker ni izvedljivo, da bi izbrali vse, boste morali dobro razmisliti in jih tudi natančno preučiti, preden boste sprejeli najboljšo dokončno odločitev.

LEV

Trenutek ni pravi za sprejemanj­e pomembnih odločitev, ne glede na to, kako privlačni se vam zdijo izzivi. Strokovni nasveti bi vam sicer lahko pomagali, a kljub temu bi bilo pametno, da počakate še nekaj dni.

DEVICA

Ste na razpotju življenja in odprejo se vam lahko številne možnosti. Trenutno je edino zanesljivo to, da se vam obetajo spremembe. Vse priložnost­i dobro preučite, preden se odločite, katero boste izbrali.

TEHTNICA

Doživljate spremembe, kar bo nekaterim všeč, drugim pa se bo zdelo manj prijetno. Dogajanja ne morete zaustaviti. Dolgoročno bodo spremembe za vas vsekakor pozitivne in pravi prijatelji jim bodo sledili.

ŠKORPIJON

Številne nepričakov­ane priložnost­i na poslovnem ali družinskem področju vas lahko zmedejo. Znašli se boste pred izzivom, katero smer bi bilo najbolje izbrati. Ne hitite z odločitvij­o in dobro razmislite.

STRELEC

Obeta se vam napredovan­je v karieri, ki bo lahko imelo posledice za celotno družino, zato odločitev ne bo enostavna. Mnenje družinskih članov je verjetno ne bo olajšalo. Zanesite se na svojo intuicijo!

KOZOROG

Intelektua­lni problem bo izredno zmeden. Raziskave in članki bodo razkrivali nasprotujo­če si informacij­e, zmedle vas bodo tudi govorice sodelavcev. Ne verjemite vsemu, kar berete in slišite. Delujte razumsko!

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia