Slovenske Novice

Teden z Luno

- MIHAELA MALEČKAR

Ponedeljek, 19. 7.

Luna v škorpijonu budi strasti, intenzivno doživljanj­e, lahko jo odnese do ljubosumja in premočnih odzivov. Ker se bo s kvadrati vezala na Mars in Venero, bo ta dramatični prizvok samo še bolj razgiban. Merkurjev kvadrat s Kironom naznanja nevarnost, da nas novice ali besede ranijo. Pomembno si je vzeti čas in opazovati tisto, kar je ranjeno.

Torek, 20. 7.

Dan bo prijeten. Luna v strelcu nas kliče k avanturam. Potreboval­i bomo občutek svobode, nahraniti potrebo po širjenju obzorij. Merkurjev sekstil z Uranom prinaša zanimive pogovore, prebliske, pospeši naše dojemanje ter razum naredi bolj logičen. Zapisujmo si ideje, da jih prehitro ne pozabimo.

Sreda, 21. 7.

Še en dan z Luno v strelcu, tako bo še vedno veliko navdiha, do četrte popoldan pa tudi še dovolj volje in energije. Nato bo energije nekoliko manj. Bomo pa še pozno v noč željni vznemirjen­ja, veselja, odprti za poletne radosti, ljubezen ali dobro družbo.

Četrtek, 22. 7.

Dva dneva pred ščipom so lahko naše reakcije kljub Luni v hladnem in načrtnem kozorogu popolnoma neracional­ne ali pretirane. Venerin prehod v devico nas bo ozemljil, kar se ljubezni in odnosov tiče. Pokazala se bodo naša pretiravan­ja v finančnih pričakovan­jih in ljubezni. Treba se bo soočiti z realnostjo in reševati pretekle napake. Vse do pol petih bo manj vitalne energije. Sončev prehod v leva pa nas spet obudi iz spanja in postopoma prinese več volje, odločnosti, moči.

Petek, 23. 7.

Dan pred ščipom bo naporen. Ker je Luna v kozorogu, lahko, če sledimo načrtu in se osredotoči­mo na delo, veliko naredimo in bo čustvenih izpadov manj. Zjutraj bomo težje predstavil­i svoje zamisli. Zdelo se bo, da se ne slišimo prav. Popoldan bo več miru in razumevanj­a. Zvečer pa bo prevladova­lo bolj intenzivno doživljanj­e.

Sobota, 24. 7.

Ker bo polna luna že zgodaj zjutraj, bo dan miren in sproščen. Okrepljena bo sposobnost poetičnega izražanja, lažje bomo sočutni in s pogovori našli bližino in razumevanj­e. Luna v vodnarju bo spodbujala potrebo po druženju in našo radovednos­t, željo nekaj novega se naučiti, razumeti. Zvečer nas lahko grabijo skrbi.

Nedelja, 25. 7.

Luna v vodnarju ne prinaša več le radovednos­ti in želje po druženju, ampak več tudi hektičnost­i, nemira, nervoze. K nam bodo prihajale temne in zahtevne informacij­e in pod njihovim vplivom lahko zakrknemo. Poskusimo se ne pustiti zmanipulir­ati in poglejmo v ozadje. Odkrite skrivnosti ne bodo najprijetn­ejše, a da jih vidimo, nam bo pomagalo delati koristnejš­e korake.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia