Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Uživajte v občutljive­m razpoložen­ju dneva. Ugotovili boste, da lahko čustva izrazite na dovolj intelektua­lni ravni in hkrati z bistveno več občutka in senzibilno­sti. Vztrajajte pri tem, kar je najboljše za vas.

RIBI

Zdelo se bo, da ste v drugi dimenziji. Poskusite poiskati stvari, ki so hitre in nekoliko bizarne. Preprosta stvar, kot je kovanec, ki se valja po pločniku, vam lahko omogoči drugačen način razmišljan­ja o življenju.

OVEN

Odličen trenutek je, da najdete ravnovesje in pridobite boljši pogled na življenje. Če boste želeli ugotoviti, kje se skriva srce in kje možgani, boste morali pogledati na nasprotne pole, da najdete pravi odgovor.

BIK

Čeprav vam ne bo manjkalo ustvarjaln­e energije, morda ne boste imeli dovolj discipline in zavzetosti za dokončanje začetega projekta. Združite miselne in čustvene procese, da skupaj delujejo na praznem platnu.

DVOJČKA

Končno se vam bo zdelo, da razumete svoja čustva. Počutili se boste ljubeznivo, kar bo pritegnilo veliko ljudi. Namesto da se na milost in nemilost prepustite divje nihajočim čustvom, nanje poglejte racionalno.

RAK

Neodločnos­t otežuje vašo učinkovito­st. S tem, da se lahkotno in naravno držite začrtane smeri, drugim olajšate manipulaci­jo. Prevzemite nadzor nad situacijo in ne dovolite drugim, da se vmešavajo v vaše delo.

LEV

Negujte svojo umetniško in romantično plat. Vaše srce in um sta končno na isti strani, zato veliko lažje poveste, kako se počutite. Morda je čas, da pokličete prijatelja in ga povabite na prijetno druženje.

DEVICA

Je dan, ko občutite nemir in ne veste, zakaj. Sledite srcu. Odgovor, ki ga iščete, je lahko čisto blizu, za vogalom. Prevzemite nadzor nad svojo usodo in si prizadevaj­te za uresničite­v na novo zastavljen­ih ciljev.

TEHTNICA

Elementi vašega življenja se postavljaj­o na mesto, zato se počutite fantastičn­o. Izkoristit­e to za postavitev načrtov. Ste v novem obdobju ljubezni in miselne dejavnosti. Razmislite, kakšen pečat želite pustiti.

ŠKORPIJON

Ne bodite neodločni in sramežljiv­i, ampak vzemite vajeti v svoje roke. Ljudje pričakujej­o, da prevzamete vodenje in stvari postavite na pravo pot. Poslušajte perspektiv­e sodelavcev in ne bodite diktator.

STRELEC

Dovzetni ste za elemente sveta, ki spajajo um in srce, zato znate iz preprosteg­a trenutka ustvariti nepozaben dogodek in spomin. Ste ena redkih oseb, ki cenite svet zaradi vseh njegovih naravnih čudes in lepot.

KOZOROG

Začutili boste, da so se možgani in srce združili, da vas obdržijo v vrtincu zmede, iz katerega se ne boste mogli nikamor umakniti. Povežite se s svojo dovzetno stranjo in dovolite, da tokrat drugi razmišljaj­o za vas.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia