Slovenske Novice

astro Novice

-

VODNAR

Zaščitite svoje srce, ki bo glavna tarča v konfliktu s partnerjem. Včasih ste preveč občutljivi in se v tem odnosu počutite manjvredno. Čim prej se spoprimite s svojimi slabostmi in jih obrnite v svojo korist.

RIBI

Pri dejanjih bodite pogumni, saj je to najučinkov­itejši način, da pridete do zastavljen­ega cilja. Nepričakov­ano valovanje čustev bi vas lahko zaneslo v nekonvenci­onalno smer, zato je bolje, da se prepustite.

OVEN

Čustva poskusite držati pod kontrolo. Zgodilo se bo kar več pretreslji­vih dogodkov, in če se ne boste znali brzdati, boste lahko prizadeti. Namesto da zahajate v družbo, raje poiščite miren kotiček zase.

BIK

Na plan bodo prišle stare travme in fobije. Namesto da vas zaustavijo in prestrašij­o, se z njimi soočite. Predihajte jih in poskrbite, da bodo ustvarjaln­i navdih za vaše umetniške projekte. Zvečer bo počutje boljše.

DVOJČKA

Za prosto delovno mesto boste popolna izbira. Imate zagon, ki je potreben, da boste z lahkoto obvladoval­i delovne naloge. Ne odlašajte! Čas je, da naredite pomemben korak naprej v karieri.

RAK

Ste izjemno čuteči in redke so stvari, ki jih vaše oko ne ujame. Ne odlašajte z odzivom, saj že najmanjši dogodek lahko zacveti v nov svet ljudi in situacij. Dovolite, da vaša ustvarjaln­ost popolnoma eksplodira.

LEV

Ne bodite šibki člen v verigi. Ne smete dovoliti, da bi vas čustva vodila po nepričakov­anih in neznanih poteh. Za odstop ni izgovorov. Ko se pojavi priložnost, bodite pripravlje­ni, da jo zgrabite z obema rokama.

DEVICA

Pričakujet­e lahko, da bodo proti vam poleteli kamni in palice, ki bi vam lahko škodovali. Bodite pozorni, saj močne sile delujejo s čustveno agresijo, in če ne boste pravilno reagirali, lahko izbruhne konflikt.

TEHTNICA

Na družabnih dogodkih bi lahko vzpostavil­i stik z mnogimi. Vaše življenje bo obogatila posebna oseba in vam ga popolnoma obrnila na glavo. Pri izražanju mnenja ne bodite predrzni, ampak taktični.

ŠKORPIJON

Fizično ste dovolj močni in energični, da boste z lahkoto pripravlje­ni prevzeti naloge, ki vam bodo dodeljene. Verjetno se lahko pojavijo nekateri izzivi, ki bodo v vaše življenje prinesli nove priložnost­i.

STRELEC

Stvari bodo napete, saj bodo sodelavci pokazali sebičen odnos. Poskusite se postaviti na njihovo raven. Izognite se konfliktni situaciji. Namesto da se borite, se umaknite in raje opravite svoje delo.

KOZOROG

Nepričakov­ani dogodki bodo vzbudili vaša čustva, zato se držite nekoliko ob strani. Če si boste zagotovili dovolj prostora za spopadanje z njimi, vam bo to pomagalo omiliti prehiter odziv nanje.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia