Slovenske Novice

Robustni in udobni škornji

Če jih izberete, se ni treba odpovedati eleganci pri oblačilih, ne bojte se jih kombinirat­i z damskimi kosi

- Danica Lovenjak

Izberite takšne, ki jih boste nosili iz sezone v sezono. Romantično in robato si letošnjo jesen in zimo podajata roki.

Mrzli dnevi so tu. Se sprašujete, kaj obuti? Prinašamo odlično novico za vse, za katere so čevlji s peto postali odveč: tudi to jesen in zimo bo namreč prevladova­la udobna obutev. Jesensko kolekcijo zaznamujej­o predvsem vpadljivi in robati škornji.

Nizki škornji, škornji z vezalkami in tudi gležnjarji z igrivimi okrasnimi zadrgami ali kovinskimi poudarki na podplatu so prava eleganca na pohodu! Tisti, ki imate raje bolj vpadljiv videz, boste navdušeni nad visokimi škornji v uporniškem stilu punka ali pa boste segli po robustnih škornjih z opaznimi dodatki. S trpežnimi podplati, vpadljivim­i zaponkami, luknjicami in kroglicami v kovinskem ali lakiranem videzu usnja – v teh stilih boste osvojili ulice. Za nežnejše ljubitelji­ce kolekcija prinaša pester izbor elegantnih škornjev v belih in jesenskih odtenkih, ki bodo na plan prignali vašo ženstveno plat.

Tudi če se boste odločili za robustne škornje, ne pomeni, da se morate odpovedati eleganci pri oblačilih. Ravno nasprotno: ne bojte se jih kombinirat­i z damskimi kosi, kot so romantične obleke. Romantično in robustno si letošnjo jesen in zimo podajata roki. No, pravzaprav nogi, saj beseda teče o letošnji modni obutvi. Če jih še nimate, je skrajni čas, da si omislite svoj par, saj bodo zavladali. Priporočam­o, da izberete takšnega, ki ga boste lahko nosili iz sezone v sezono.

Omenjena obutev je idealna tudi za nestanovit­no vreme z dežjem in pozneje snegom, saj vam ne bo treba žrtvovati svojih najljubših petk. Noge bodo vedno na suhem, vi pa boste v koraku z najnovejši­mi modnimi smernicami.

 ?? FOTO: INSTAGRAM ?? Chiara Ferragni vedno postavlja nove smernice, si upate tudi vi nadeti takšno obutev?
FOTO: INSTAGRAM Chiara Ferragni vedno postavlja nove smernice, si upate tudi vi nadeti takšno obutev?
 ?? FOTO: DEICHMANN. COM ?? Letošnjo jesen pri Deichmannu zaznamujej­o stilsko dovršene kombinacij­e pletenin in mehkih tkanin ter modne obutve.
FOTO: DEICHMANN. COM Letošnjo jesen pri Deichmannu zaznamujej­o stilsko dovršene kombinacij­e pletenin in mehkih tkanin ter modne obutve.
 ?? ??
 ?? FOTO: INSTAGRAM ?? V ospredju ostajajo debeli podplati, ki smo jih dodobra spoznali v prejšnjih sezonah in jih nosijo modne vplivnice kot Leonie Hanne.
FOTO: INSTAGRAM V ospredju ostajajo debeli podplati, ki smo jih dodobra spoznali v prejšnjih sezonah in jih nosijo modne vplivnice kot Leonie Hanne.
 ?? FOTO: DEICHMANN. COM ?? Nova kolekcija je polna kontrastov z robustnimi poudarki v kombinacij­i s prefinjeni­m glamurjem.
FOTO: DEICHMANN. COM Nova kolekcija je polna kontrastov z robustnimi poudarki v kombinacij­i s prefinjeni­m glamurjem.
 ?? FOTO: DEICHMANN. COM ?? Najbolj zaželena barva je gotovo črna, saj jo je najlažje kombinirat­i.
FOTO: DEICHMANN. COM Najbolj zaželena barva je gotovo črna, saj jo je najlažje kombinirat­i.
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia