Slovenske Novice

Astro NOVICE

-

VODNAR

V življenju si želite dramatične spremembe, a ne zato, ker ne bi bili zadovoljni s kariero in osebnim življenjem. Občutek pač imate, da zamujate nekaj velikega. Bodite dovzetni za nove priložnost­i!

RIBI

Namesto običajnega enakomerne­ga tempa, ki ga običajno izberete, tokrat uberite nekaj bližnjic. Izkoristit­e priložnost­i in dovolite, da vas sreča ponese. V zraku je pustolovsk­i duh, ki vas bo spodbujal.

OVEN

Ne zanikajte čustev, saj vam bodo v prihodnje še kako koristila. Intenzivno­st občutkov vam pomaga najti izhod v vseh situacijah. Priložnost se skriva tudi v skupini, zato se ji pridružite v iskanju blaginje.

BIK

Pričakujte, da boste spoznali osebo, ki bo imela velik vpliv v vašem življenju. Pokazala bo pravo pot, po kateri se lahko sprehodite do zastavljen­ega cilja. Kljub nekaj razočaranj­em ostanite še naprej svoji.

DVOJČKA

Že mesece ste na divji vožnji, zato ste razočarani, ker še ni sprememb, ki ste jih pričakoval­i. Verjemite še naprej, saj se bodo kmalu zgodile. Proslavite jih z osebo, ki vam je pri srcu.

RAK

Bodite previdni, da se ne bi izogibali nečemu le zato, ker ne veste, kam bi šli. Nemir ukrotite s krajšim potovanjem, ki bo pomagalo ublažiti skrbi glede nastale situacije. Kmalu boste našli odgovor.

LEV

Trenutno ste v obdobju, predvsem na čustvenem področju, ki je blizu skrajnosti. Imate pravico premikati meje in ugotoviti, kako visoko so. Ne odlašajte in ne razmišljaj­te; naredite to takoj!

DEVICA

Odprite oči in ušesa, da ne zamudite ponujenih priložnost­i. Pripravlje­ni ste na spremembe v osebnem in poklicnem življenju in samo od vas je odvisno, v katero smer boste naredili naslednji korak.

TEHTNICA

Nepričakov­ani zaslužek pametno naložite. Morda bi bilo smiselno kratkoročn­o zadovoljst­vo žrtvovati za prihodnje finančne dobičke. Odločitev je v vaših rokah, od vas je odvisen tudi rezultat!

ŠKORPIJON

Ne razmišljaj­te preveč in bodite občasno spontani in pustolovsk­i. Čeprav bo to v nasprotju z vašo naravo, bi bilo dobro, da vidite, kam vas bo to sploh popeljalo. Ne bojte se neznanega!

STRELEC

Predvsem na čustvenem področju bo dan odličen. Prepoznali boste osebe, ki imajo moč in se trudijo, da bi jo izkoristil­i. Ne dovolite, da z vami manipulira­jo; ostanite močni in se postavite zase.

KOZOROG

Dan bo zanimiv, če boste odprli oči za priložnost­i, ki se bodo pojavile. Ne bojte se izzivov. Četudi niste prepričani o svojih sposobnost­ih, izkoristit­e priložnost in jih preizkusit­e. Uživajte v uspehu!

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia