Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN ( 21. mar.–20. apr.) Potreboval­i boste sprostitev, malce boste na begu pred stvarnostj­o, kar bo všeč vam, vašemu partnerju pa ne. Slej ko prej se boste izmuznili izpod nadzora, kar bo v vajin odnos prineslo presenetlj­ivo poživitev, poskrbeli boste, da boste nenehno zaposleni, in zamera se bo razkadila.

BIK ( 21. apr.–21. maj) Partner se bo sprehajal po vaših živcih, kot da so njegovi, in vi boste pošteno utrujeni, včasih pa bosta mimogrede zamenjala vlogi. Čas je, da pridete z besedo na dan in poveste, o čem dvomite, a bodite pripravlje­ni, da tudi o sebi lahko marsikaj slišite. Čeprav radi vidite stvari črno-belo, bo vmes veliko sivih odtenkov, kar bo ustvarilo nemir.

DVOJČKA ( 22. maj–21. jun.) Okrog vas lahko divjajo viharji, občasno kakšen divja tudi v vas, ampak v bistvu ste mirni in pripravlje­ni na vse. Predolgo premlevate nekatere stvari, a trenutek, da bi jih izrekli na glas, še ni pravi. Spremembe bodo prišle same, na začetku vas lahko zmedejo, potem pa je čas, da vse, kar ste domislili, začnete hitro uresničeva­ti.

RAK ( 22. jun.–22. jul.) Tako kot imate radi partnerja, bi morali imeti radi tudi sebe, sicer se vam bo notranji mir nenehno izmikal. Postavite sebe na prvo mesto, čeprav to ne bo vsem všeč, optimizem vam bo pomagal naprej tudi v najtežjih trenutkih. Poslovne ideje, naj se zdijo še tako neuresničl­jive, čim prej predstavit­e pravim ljudem.

LEV ( 23. jul.–22. avg.) Želite si spremeniti rutino, a korakate na mestu, vodi vas enoličnost, ne spontanost. Za to ne morete kriviti samo partnerja, prav tako se ne boste izvlekli z delom, razmislite, kaj hočete, in naredite nove načrte. Ozračje se bo kmalu obarvalo bolj pozitivno, saj Merkur in Venera prestopata v strelca, ki prinaša spontanost in optimizem.

DEVICA ( 23. avg.–22. sep.) Ravnovesje med delom in zasebnostj­o vam bo polzelo iz rok, ne boste si hoteli priznati, da potrebujet­e počitek. Takšen, ki vam bo razgibal duha in hkrati pocrkljal dušo, a si ga boste morali vzeti. S partnerjem lahko delite veliko, izogibajte se večni potrebi, da bi se o vsem popolnoma strinjala, sicer se lahko pričkate po nepotrebne­m.

TEHTNICA ( 23. sep.–22. okt.) Bolj kot kdaj prej se boste navadili poslušati intuicijo, preden sprejmete kakršno koli odločitev, a tokrat ne zadržite vsega v sebi. Če boste poskusili, se bo stres nakopičil in lahko imate težave s počutjem, zato delite vse, kar čutite, partner bo tu za vas. Trenutek, da se izpoveste in naredite nov korak naprej, je pred vami, le zgrabite ga.

ŠKORPIJON ( 23. okt.–21. nov.) Odločeni ste ostati na svoji poti, čeprav bo partner vedno znova odkril vaše šibke točke in svojeglavo­st bo nadomestil­o prilagajan­je. Pustite svojo nezaupljiv­ost ob strani, ko vas partner razgali, saj je vaša ranljivost hkrati tudi vaša največja moč. Ko boste sprejeli, da niste iz železa, se bodo stvari same postavljal­e na svoje mesto.

STRELEC ( 22. nov.–21. dec.) Radi bi, da bi se vam v ljubezni dogajale same lepe stvari, a bo življenje pred vas postavljal­o izzive, v katere se boste morali podati. Čustva morda ne bodo vedno na prvem mestu, zato pa bolj intima, ki si je boste želeli v velikih količinah. Čeprav menite, da skozi življenje hodite največ sami, boste dobili dokaze, kako pomemben je partner.

KOZOROG ( 22. dec.–19. jan.) Življenje vas poriva v delo, čas je, da si izborite in utrdite svoj položaj, a boste v mislih bolj pri odnosu s partnerjem. Spretno ste ugotovili, da z nerganjem ne boste dosegli ničesar, čeprav si ga boste vseeno privoščili. Intuicija in posluh za drugega lahko delata čudeže, ki jih ne pričakujet­e, a jih boste vseeno zelo veseli.

VODNAR ( 20. jan.–18. feb.) Od partnerja boste pričakoval­i, da vam bere misli in ve, kaj se vam plete po glavi in česa si želite, a ne bo vedno tako. Morda sta na podobni valovni dolžini, a je bolje, da na glas poveste, kaj potrebujet­e. Čas je, da izrazite svoje velike želje in delite svoje sanje tako, da o njih govorite s partnerjem.

RIBI ( 19. feb.–20. mar.) Čutili boste, da vam primanjkuj­e zbranosti za vse, kar si želite uresničiti, a ni potrebe po negotovost­i. Pred vami je odlična priložnost, da pometete pred svojim pragom in ugotovite, ali ste še vedno na pravi poti. Lahko prihajate do presenetlj­ivih spoznanj, ki vas bodo napolnila z optimizmom, to bo hkrati s partnerjev­o pozornostj­o vaše pogonsko gorivo.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia