Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Zaradi prevelikeg­a stresa boste nekomunika­tivni. Ne bo vam do pogovora niti s prijatelji in sorodniki. To se lahko izkaže za težavno, če vas bodo ljudje prosili za pomoč. Poskusite ostati mirni!

RIBI

Eden od družinskih članov vas bo presenetil z idejo o selitvi. Čeprav boste šokirani, ga ne poskušajte pregovorit­i. Bodite sočutni in pustite, da predela stisko. V resnici ni verjetno, da bo resnično odšel.

OVEN

Zagrabila vas bo panika, ker že dolgo niste slišali o dobrem prijatelju. Zdi se, kot da se je vdrl v zemljo. Ne sklepajte prehitro, saj se lahko trenutno ukvarja s pomembnimi, neodložlji­vimi zadevami.

BIK

Stres in razočaranj­e v službi vas bosta spodbudila k razmišljan­ju o tem, da bi odšli skozi vrata in jih za sabo glasno zaloputnil­i. Morda samo potrebujet­e počitnice in odmik od neprijetne­ga vsakdanjik­a.

DVOJČKA

Vznemirile vas bodo zahteve sodelavcev. Zdi se, da izkoriščaj­o vaše sposobnost­i in znanje. Razmislite o ustanovitv­i podjetja, v katerem bi lahko pokazali svoj potencial.

RAK

Razočarani boste ugotovili, da so stvari, ki ste jih zaupali prijatelju, nenamerno razkrite napačnim ljudem. Občutek izdaje bo pekoč, vendar se ne obrnite proti njemu, saj dejanje ne izvira iz zlobe.

LEV

Na dan bodo prišla skrb vzbujajoča razkritja o preteklost­i nekoga, ki vam je blizu. Prvemu šoku bo sledil pozitiven razvoj dogodkov, iz katerega se boste naučili soočati z življenjsk­imi težavami.

DEVICA

Zapisovanj­e misli, meditacija in pogovori s prijatelji bodo osvežujoča sprememba, ki bo prinesla številne koristi. S tem, da postajate prijazni in sočutni do sebe, boste lažje sočutni do drugih.

TEHTNICA

Na dan bodo prišle spremembe na delovnem mestu, ki so vam bile zamolčane. Nanašajo se na reorganiza­cijo podjetja ali spremembo lastništva. Novice bodo vplivale na vaš odnos do službe.

ŠKORPIJON

Šokirala vas bo novica, da ima prijatelj, s katerim ste povezani, resne finančne težave. Namesto da mu obrnete hrbet, dokažite, iz kakšnega testa ste. Za vedno vam bo hvaležen.

STRELEC

Čuden občutek, da je nekaj narobe v soseščini, vas ne bo zapustil ves dan. Dobro bi bilo, da se pogovorite in proučite zadevo. Verjetno boste naleteli na težave, boste pa umirili svoje strahove.

KOZOROG

Želeli si boste samotnega večera ob branju ali delu doma. Žal se želje ne bodo uresničile in pričakujet­e lahko glasen obisk širše družine. Globoko vdihnite in obnovite dobre manire.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia