Slovenske Novice

Izpadel iz šova

Mike Tindall se je moral od sotekmoval­cev posloviti tik pred finalom Po več tednih je končno spet lahko objel ženo, ni je hotel izpustiti

-

TIK pred velikim finalom je iz britanskeg­a resničnost­nega šova izpadel Mike Tindall, ki je sicer večino časa veljal za favorita, saj so ga imeli radi tako sotekmoval­ci kot gledalci. Kljub temu jih ni bilo malo, ki jih je njegova odločitev, da bo sodeloval v resničnost­nem šovu, neprijetno presenetil­a, saj da se kaj takšnega za člana kraljeve družine pač ne spodobi. A Mike je priznal, da se je v avstralski divjini, kjer je preživel več tednov, odlično zabaval in da ničesar ne obžaluje. Čeprav je upal, da bo prišel vsaj do finala, je bil ob odhodu zelo vesel, da je končno spet lahko objel svojo ženo in da bo kmalu videl otroke. Britanci, ki zakonca Tindall obožujejo, saj sta zelo dostopna in zabavna, so se povsem raznežili, ko so mikrofoni ujeli Mikove prve besede, ki jih je namenil ženi. »Tako zelo sem te pogrešal,« ji je zašepetal v uho, ko jo je držal v močnem objemu in je dolgo ni izpustil. Tudi Zara je bila presrečna, da spet vidi moža, ki ga je spoznala pred skoraj 20 leti. Takrat mnogi niso bili najbolj navdušeni nad ljubeznijo med kraljičino vnukinjo in igralcem ragbija, označili so ju celo za lepotico in pošast, saj jim nista bila všeč Tindallov večkrat zlomljeni nos in čokata postava. A Zara se je zaljubila do ušes in ljudem ni preostalo drugega, kot da so se sprijaznil­i, da bo novi član kraljeve družine profesiona­lni športnik, ki rad pije pivo in na veliko preklinja. Mike se jim je počasi le priljubil, in ko sta se po šestih letih zveze poročila, temu ni nasprotova­l skorajda nihče več, nato je njuna priljublje­nost še rasla.

Zdaj pa je Mike, kot kaže, dobil še veliko novih oboževalk, saj so bila družabna omrežja med njegovim nastopom v omenjenem resničnost­nem šovu polna navdušenih komentarje­v Britank, ki so se strinjale, da z leti postaja vedno bolj privlačen. B. K. P.

Odločitev, da bo sodeloval v resničnost­nem šovu, je mnoge neprijetno presenetil­a, saj da se kaj takšnega za člana kraljeve družine pač ne spodobi.

 ?? FOTO: HANNAH MCKAY/REUTERS ?? Britanci ju imajo radi.
FOTO: HANNAH MCKAY/REUTERS Britanci ju imajo radi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia