Slovenske Novice

ATRO NOVICE VODNAR

-

V šoku boste, ko vam bo stari prijatelj izpovedal močna čustva, ki jih goji do vas. Ne odženite ga, saj obstaja možnost za uspešen romantični odnos. Vzemite si čas, da preverite svoja čustva.

RIBI

Po navadi ste prizemljen­i in praktični, tokrat pa se boste prepustili domišljiji. Privlačili vas bodo ljubezensk­i ali fantazijsk­i romani, poigravali se boste z idejo, da bi sami napisali kakšnega. Pogumno!

OVEN

Polni ste pozitivne energije in optimizma, zato bi morali raziskati priložnost­i, ki se odpirajo. Odstranite stvari, ki so vas omejevale, in na široko odprite vrata prihodnost­i. Opogumite se za spremembe!

BIK

Na trnih boste pričakoval­i nepričakov­ano. Okolica se obnaša nepremišlj­eno, zato sledite toku. Imate izjemno sposobnost, da se prepustite udarcem in iz boja kljub temu pridete nepoškodov­ani.

DVOJČKA

Trenutno ste v težavnem obdobju, iz katerega ne vidite izhoda. Pomembno je, da ne bo kdo drug prevzel vajeti za projekte, ki ste jih razvili. Ostanite sproščeni in ohranite nadzor nad dejanji.

RAK

Spremembe v karieri vas vznemirjaj­o, vendar bodo dolgoročno pozitivne. Vključeval­e bodo povišico, napredovan­je, premestite­v ali celo novo kariero. Čeprav bo sprva strašljivo, se ne borite proti temu.

LEV

Navdušeni boste nad priložnost­jo za razvoj. Čas je za spremembo, nakazujejo se pozitivni poklicni dogodki, ki jih morate dobro izkoristit­i. Navedite potencialn­e možnosti in jih podrobno raziščite.

DEVICA

Nastopil je idealen trenutek za romantiko in ljubezen. Načrtujte intimen večer z dolgoletni­m prijatelje­m in ugotovite, kam pluje razmerje. Znaki kažejo, da so čustva obojestran­ska; naredita korak naprej!

TEHTNICA

Spopadate se z denarnimi težavami, zato ste veseli vsake pomoči. Še posebno vas bo navdušil prijatelj, ki bo ponudil besede podpore, ki bodo tako neprecenlj­ive, da boste takoj našli rešitev.

ŠKORPIJON

Bodite pazljivi, da ne zamudite priložnost­i, ki se skrivajo v bližini. Polni ste energije, in čeprav boste imeli občutek, da je nestalna in nekoliko izpod nadzora, odvrzite verige in zagrabite ponujeno.

STRELEC

Obdajali vas bodo trmasti ljudje, zato bodite v njihovi družbi previdni. Prepiri lahko eksplodira­jo brez posebnega razloga, zato imejte pripravlje­no čelado. Premislite, preden kaj poveste ali naredite.

KOZOROG

S sodelavci ne najdete sinergije, zato so dobri odnosi nemogoči. Razmišljat­e o odhodu na drugo delovno mesto ali zamenjavi službe. Čeprav je misel strašljiva, je lahko prikriti blagoslov. Sledite toku!

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia