Slovenske Novice

Moč in energija

-

Luna že zjutraj vstopi v ognjenega ovna in prinaša nov začetek. Z novim zagonom se bomo energično lotevali ciljev, bolj odločni bomo, prodorni, čas je primeren za fizično vadbo in težja opravila. V odnosih pazimo, da nismo pregrobi in drugih ne ranimo s svojimi besedami.

Korak naprej

VODNAR

Deležni boste korporativ­ne pohvale, kajti znaki kažejo, da je vaša domišljija v razcvetu in da jo lahko uporabite za povečanje učinkovito­sti pri delu. Lahko bi si prislužili napredovan­je in višjo plačo.

RIBI

Zaskrbljen­i ste za prijatelja, ki se vam že dolgo ne oglasi. Obotavljat­e se stopiti v stik z njim in ga vprašati o morebitnih težavah, ker se ne želite vmešavati v njegovo življenje. Morda je skrb dobrodošla!

OVEN

Privoščite si zasluženi počitek. V preteklih mesecih ste vso energijo in čas vložili v dodeljene naloge. Psihično in fizično ste se popolnoma izčrpali in dosegli velik uspeh. Zdaj je čas, da se posvetite sebi!

BIK

Vaši možgani delujejo s podvojeno hitrostjo. Preplavlje­ni ste z novimi idejami in informacij­ami, ki bi lahko povzročile duševno preobremen­itev. Kratek počitek ali sprehod bo na vas deloval čudežno.

DVOJČKA

Vseh govoric, ki jih slišite, ne smete jemati za sveto. Velik del je namreč plod bujne domišljije tistih, ki se ne želijo ukvarjati s svojimi težavami in jih prikrivajo in potlačijo tako, da si izmišljuje­jo laži.

RAK

Želite si mirnega večera s partnerjem. Ne dovolite, da kar koli prepreči vaše načrte. Izklopite telefon in pripravite hrano, ki jo vaš dragi obožuje. Presenečen­i boste nad odzivom in izkazano hvaležnost­jo.

LEV

Vaša prva misel ob neprijetni situaciji je, kako boste zaščitili najbližje pred resnico. Zamikalo vas bo, da bi se zlagali ali izognili omembi težav. Čeprav je želja po zaščiti razumljiva, lahko povzroči težave.

DEVICA

Slabe novice o finančnem stanju bi lahko zmotile vsakdanjo rutino. Preden dovolite, da vas zagrabi panika, pazljivo preučite vsa dejstva. Morda se je zgodila računalniš­ka ali druga napaka.

TEHTNICA

Počutili se boste odlično in posledično izžarevali subtilno energijo, ki bo privlačila poglede. Zdaj je pravi trenutek, da si izborite boljši položaj na delovnem mestu. Vrata bodo na stežaj odprta.

ŠKORPIJON

Zasužnjuje­jo vas prepričanj­a, ki niso racionalna. Če ne boste sprejeli dobronamer­nega nasveta, se pripravite na neprijetne posledice. Čas je, da začnete verjeti v dobrohotno­st ljudi, ki so vam blizu.

STRELEC

Bližnjih ne morete zaščititi pred vsemi težavami in nevšečnost­mi. Večina raje pozna dejstva, da se lahko sami pripravijo in zaščitijo. Upoštevajt­e to, ko se naslednjič znajdete v neprijetni situaciji.

KOZOROG

Intelektua­lna preobremen­jenost lahko povzroči nervozo, ki jo zlahka uničite z daljšim sprehodom v naravi. Pomembno je, da se znate ustaviti, odkriti slabe strani početja in jih odpraviti.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia