Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Postali boste bolj prizemljen­i in praktični, bolj kot na partnerja se boste osredotoča­li nase, čeprav ne boste sebični, a večina vaših misli bo usmerjena v prihodnost, ki se zdi nejasna. Odgovori ne bodo na dlani, počasi se bodo obzorja zjasnila in lahko si boste postavili nove cilje, drznost vas bo nosila tudi na ljubezensk­em področju, veselo decembrsko bo.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Življenje vas bo primoralo, da prilagodit­e tempo, a zato ne boste nič manj kreativni, vedno znova boste našli rešitev, kako vztrajati. Ni treba, da čez noč spremenite vse, pomembno pa se je zavedati, da lahko stvari sploh spremenite, to vas bo naredilo pogumne. Partner bo začutil val nove energije, vendar mu lahko ljubeznivo pokažete, da ni razloga za preplah.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Pred vami je romantičen konec tedna, ki si ga boste dodatno začinili, partnerju boste dali vedeti, da so viharji za vama, da je morje mirno in se lahko plovba v dvoje nadaljuje, kar bo popravilo ozračje v domu. Nemir minulih dni bo za nekaj časa popustil, zato se boste lahko osredotoči­li na odnos, novi izzivi vas že čakajo za prvim vogalom.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Preobilje misli in čustev trka med sabo, poleg tega ne morete na hitro spremeniti ničesar, kar vas spravlja v slabo voljo. Svojih želja ni treba postavljat­i na stranski tir, morali pa boste prilagodit­i ritem in jih uresničeva­ti postopoma. Partnerja ne bodo prepričale besede, ampak dejanja, ne razmišljaj­te, da morate sklatiti zvezde z neba – bodite zvezda.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Odnosi na delovnem mestu vas bodo tako izčrpavali, da boste segli po skrajnih ukrepih in se odločali za poteze, na katere do tega konca tedna niste niti pomislili. Rezi bodo hitri in za marsikoga boleči, a vi boste očiščeni odvečnih energij, zato se boste lahko posvetili partnerju in ljubezni, kjer vas čaka nekaj prav lepih trenutkov globoke povezanost­i v dvoje.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Merkur in Venera sta v znamenju kozoroga, od koder imata resen in stvaren pogled na ljubezen, kar vam zelo ustreza. Malo manj romantike, zato pa več jasnine in strasti bo vaš odnos spremenilo, da se boste počutili bolje, a bi bilo prav, da se tako počuti tudi partner. Naj bo to romantična domača naloga, ki jo boste delali ta teden.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Čeprav včasih tiščite glavo v pesek, ko ne želite videti resnice, se je bolje soočiti z njo takoj, sprejeti odgovornos­t in posledice. Želite si spremembe v odnosu, a čas ni pravi, še nekaj časa se boste morali znajti v danih okoliščina­h, preden se bo poznal vaš trud. Kljub temu boste našli čas in voljo za strast, za toplino je bo primanjkov­alo.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Ko že mislite, da ste na konju, se pojavijo nove ovire, a samo od vas je odvisno, ali jih imate za ovire ali za izzive. Ne imejte se za žrtev, pa tudi ne boste, če boste pogumno opravili z nečim, s čimer bi morali že davno, ampak si čestitajte. Vsak majhen korak naprej šteje, praznujte ga v najboljši družbi in poskrbite, da se bodo večeri razvili v strastne noči.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Najbolj vas jezi, kadar se vaš trud ne pozna pri finančnih zadevah, a včasih bi si morali priznati, da vse stvari niso v vaših rokah. Morda na dolge proge res ne poznate porazov, zato pa ste lahko tudi kar naprej slabe volje, če ne zmagujete. Poskrbite, da boste sproščali dovolj fizične energije, pripravlje­ni ste, da sprejmete v svoje življenje veliko strasti.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.)

Da morate nekaj spremeniti v svojih odnosih, je jasno. Nekaj časa ste mirovali in zbirali energijo, zdaj ste pripravlje­ni na vse bitke tega sveta in se boste vanje tudi zapletali, ne da bi pomislili, da lahko najbolj škodite sebi. Odložite orožje in se posvetite sebi in ljubezni, kjer imate priložnost, da zgradite močnejši odnos, jezo pretvorite v strast, ki ji ne bo konca.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Ste v obdobju, ko hkrati zaključuje­te stvari in delate nove poslovne načrte, ki bodo večji izziv kot kadar koli. Čeprav se lahko hitro navdušite nad novostmi, niste vedno prilagodlj­ivi, vendar z malo truda lahko vedno najdete oporno točko zase. Manj skrbi in več veselja prinaša vpliv Jupitra v ovnu, ki bo z novim žarom obarval vaše življenje.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Vaš vladar se bo premaknil v ovna in končno boste spet imeli občutek, da lahko ustvarjate, delate velike načrte in snujete velike korake. Merkur in Venera v zemeljskih znamenjih vas bosta naredila manj zaletave, svoje romantične poteze boste skrbno premislili in še bolj skrbno izpeljali. Ko se boste počutili varne, boste dajali partnerju vso ljubezen sveta.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia