Slovenske Novice

Samski in zadovoljni

Ne rinite v odnos s silo, rezultat lahko predvidite Ko spoznate pravo osebo, to začutite

-

V ZAHODNEM delu sveta prevladuje mnenje, da so višji moški bolj privlačni, uspešni in zaželeni, ženske v oglasih za iskanje partnerja navajajo obvezno višino nad 182 centimetro­v, kar je pred kratkim močno razburkalo družabna omrežja oziroma moške uporabnike, ki so nižji od navedenega. Ni popolnoma jasno, od kod ta višina, vendar pa različne raziskave potrjujejo, da heteroseks­ualne ženske iščejo heteroseks­ualne moške, ki so višji, kar je po mnenju strokovnja­kov posledica več vzrokov, od kulturnih do antropološ­kih. In čeprav so nižji moški pogosto užaljeni ali jezni, ženske pravijo, da so same ocenjevane še strožje.

ÐV VESELEM decembrske­m vzdušju mnogi samski ljudje še bolj pogrešajo romantiko in nekoga, s komer bi lahko delili vse. In čeprav morda še niso srečali sorodne duše, lahko v svojem samskem stanu tudi uživajo.

Krivda

Niste krivi, da še niste spoznali osebe, s katero bi si želeli preživeti življenje. In tudi če ste jo, niste krivi, da niste skupaj. Kriv ni nihče, odgovornos­t do odnosa pa je (bila) od obeh.

Svet okoli vas

Odprite oči in se ozrite okoli sebe, kaj se dogaja, kdo je v prostoru ... Če boste vedno zatopljeni v svoj zaslon, lahko zamudite veliko lepega, tudi če samo sedite in opazujete, kako življenje teče mimo.

Občutek

Ko spoznate pravo osebo, to začutite. Včasih ni čisto prava, a ker ni lepo biti sam, prezrete napake in se odločite za odnos, v katerega se sicer sploh ne bi spustili. Vanj ste šli s silo, da vidite, ali uspe ali ne, tega pa ne potrebujet­e, ker lahko rezultat predvidite. Ni lepo biti sam, vendar je še težje vztrajati v družbi, ki vam ni pisana na kožo, sploh če je govor o ljubezni.

Ð

 ?? FOTO: NADOFOTOS/GETTY IMAGES ?? Čeprav morda še niste srečali sorodne duše, lahko v svojem samskem stanu uživate.
FOTO: NADOFOTOS/GETTY IMAGES Čeprav morda še niste srečali sorodne duše, lahko v svojem samskem stanu uživate.
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia