Slovenske Novice

Delo in trud

-

Luna v devici nas bo klicala k delu in pridno se bomo lotili svojih nalog. Pravi čas za sestanke je okoli 10. ure, okoli poldneva pa se jim izogibajte, saj lahko prehitro rečete kaj, česar ne mislite. Popoldne boste potreboval­i odmik. Pojdite na sprehod po zimski pokrajini in zadihajte.

VODNAR

Ko gre za uveljavite­v vaše volje, bodite agresivni in odločni. Dajte vedeti, da ne boste popustljiv­i, saj je vaše mnenje pomembno, zato ga morajo slišati vsi, vendar bodite hkrati tudi povezovaln­i.

RIBI

Imeli boste občutek, da imate pri odločitvah zvezane roke in nobenih možnosti. Ne obupajte nad situacijo, ki se na prvi pogled zdi nepremostl­jiva. Verjemite, da se lahko iztrgate iz verig in okovov.

OVEN

Bodite pozorni na podrobnost­i, ki vas lahko ločijo od drugih. Ne omahujte in se sprijaznit­e, ko nekaj ne gre po začrtani poti. Ostanite osredotoče­ni in pripravlje­ni, ko se pojavijo težave in zmotijo misli.

BIK

V vas je plemeniti pogum in ne smete dovoliti, da bi ta posebnost izginila. Presenečen­i boste, kako vrhunski ste lahko, če se stvari lotite na pravi način. Razmislite o večji potezi, ki bi jo radi naredili!

DVOJČKA

Imate občutek, da dobra volja in nasmeh nista dobrodošla. V ljudeh sta mračnost in obsojanje, zaradi katerih nočejo sprejeti dobrih novic. Ne dovolite, da vas to ovira pri ohranjanju vedrine!

RAK

Ne sprejmite zavrnitve. Veste, v kaj verjamete, in tega se morate držati. Ostati zvesti načelom in notranji naravi je velika prednost, zato bodite samozavest­ni in prevzemite odgovornos­t.

LEV

Zaradi serije nedavnih incidentov ste se zapletli v duševno dramo. Vaš um dela nadure, da bi rešil vse uganke, zato se boste kmalu soočili s surovo realnostjo, ki bo posledica pretiraneg­a razmišljan­ja.

DEVICA

Preden boste poskušali predstavit­i stališče, dobro preverite vse razpoložlj­ive informacij­e. Vpletenih bo ogromno dejstev, zato se zavedajte, da pretiravan­je, ko gre za vprašanje uma, ni dobrodošlo.

TEHTNICA

Ljudje vas bodo zasipali z idejami, zato se pripravite na val novih informacij. Pozorno jih poslušajte, ker se boste lažje odzvali, če boste poznali dejstva. Izognite se prepirom in težave rešujte mirno.

ŠKORPIJON

Če se stvari ne odvijajo, kot bi želeli, tiho stopite v ozadje. Ne vtikajte nosu v tuje posle, četudi mislite, da poznate rešitev. Ljudje trdo verjamejo v svoje mnenje in si ne želijo vašega usmerjanja.

STRELEC

Na poti k uresničitv­i načrtov verjemite vase, saj dobro veste, da se uspehi zgodijo, ko nastopi pravi čas. Deležni boste številnih ugodnih priložnost­i, zato jih pričakajte z odprtimi rokami.

KOZOROG

Vse, česar se boste lotili, se lahko uresniči, sploh če se boste znali povezati z ljudmi, ki vas bodo dopolnjeva­li in bodo kos nalogam. Zato previdno izbirajte sodelavce med tistimi, ki jim zaupate.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia