Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Vaš korak je premišljen in dobro načrtovan, a na nebu se bosta drug za drugim v znamenju leva znašla Mars in Venera, zato bo težko ohranjati resnost. Naredili boste vse, kar bo treba, in vse, kar partner pričakuje, le zakaj se zraven ne bi še dobro zabavali? Privlačile vas bodo velike družbe, razigrani in ognjeviti ljudje, ki bodo podpirali vaš občutek živosti.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Zavedate se, da ste razpeti med službo in domom, za kaj drugega si skoraj ne vzamete časa, a priznati si morate, da se imate doma zelo lepo, v službi pa se kažejo obetavni rezultati vašega dela. Ko ste sami v svojih mislih, razmišljat­e le o nekom posebnem, strast bo iz dneva v dan večja, polna luna vam lahko pomaga, da pogumno storite prvi korak.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

S partnerjem bosta kovala velike načrte, kako preživeti konec tedna, uresničila jih bosta malo, zato pa tiste bolj temeljito. Ugotovila bosta, da ne potrebujet­a vedno drugih ljudi, da sta drug drugemu dovolj, podžiga vaju strast Marsa v levu. Bodita pozorna pri komunikaci­ji, hitro lahko drug drugega narobe razumeta. Pazita na jezik!

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Ko poskrbite za svoje najbližje, vam ostane še dovolj energije, ki jo namenjate v dobro drugih, ne da bi za to kar koli pričakoval­i. Številnim boste močna opora, sami se boste v težkih trenutkih najraje naslonili na partnerja, čeprav ni izključeno, da bodo imeli prijatelji te dni prednost, ko si boste želeli sprostitve. Naj vas spravijo v dobro voljo.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Če se svet okoli vas še tako podira, se vi ne nameravate zrušiti in vztrajate kot skala v viharju, pri tem ste še neobičajno optimistič­ni. Morda ste spoznali, da se vam ni treba obremenjev­ati za vsako malenkost, ampak da se življenje splača zajemati z veliko žlico, morda pa ste se le spomnili, da ste lev in zmorete vse, sploh z veliko podporo planetov.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Kljub zunanjim pritiskom ohranjate notranji mir in ga znate deliti med najbližje, ko vas potrebujej­o. S partnerjem boste močno povezani, k čemur bosta pripomogla tudi Venera in Mars v levu, ki bosta poglobila strasti in navezanost. Konec tedna vam bodo ponagajali družabni odnosi, a se ne boste pretirano razburjali. Trenutno vam gre odlično.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Finančni pretresi, ki se bodo vrstili drug za drugim, vam bi skoraj izbrisali nasmeh z ustnic, a se ne boste prepustili obupu. Jasno pa je, da boste morali pošteno obračunati z obveznostm­i in si na novo določiti vrednost, saj boste ugotovili, da se niste dovolj cenili. Pa ne le sebe, tudi partnerja, ki si zasluži nagrado za potrpežlji­vost.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Zaradi napetih odnosov na delu boste občutili močnejšo stisko, ne vztrajajte v tem filmu, ampak stvari hitro razčistite in pojdite naprej. Vse vam je jasno, razen v ljubezni, kjer vlada zmeda in kjer se stvari ne bodo odvile tako hitro. Ko se imate lepo, uživajte, kolikor se da, občasne napetosti predelujte počasi, vzemite si čas za premislek in akcijo.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Radi imate svoje korenine, dom, pa vendar včasih v njem potrebujet­e kakšno radikalno spremembo, da spet zadihate, če se že ne nameravate odseliti. Ne silite na silo v spremembe, kar se mora zgoditi, se bo, vaš trenutek šele prihaja. Za svojo ljubezen se boste trmasto in vztrajno borili, dokler boste prepričani, da gre za pravo stvar.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Pogosto boste imeli občutek, da svet z vso težo pritiska na vas, kar vas bo navdajalo z borbeno energijo, a pazite, da je ne bo ostalo manj za romantiko. Partner vam ne bo prizanašal s čustvenimi izzivi, nekateri bodo zahtevni celo za vas, ki imate trdo kožo. Če se ne morete ustaviti, vsaj za hip zajemite sapo in razmislite, kaj hočete.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Ne da se vas omejiti in zamejiti, ste večji od neba, zato boste poskrbeli, da vam bo v še tako hudih trenutkih dobro. V vsaki stvari se boste naučili videti nekaj pozitivneg­a, o tem boste hoteli prepričati tudi partnerja, a ni rečeno, da vam bo vedno sledil. Ste na svoji progi in se ne pustite motiti. Če doma ne bo zanimanja za vas, imate še vedno dobre stare prijatelje.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Še bolj pozorni ste do partnerja kot običajno, v vas trenutno tli vulkanska strast, ki je nič razen pogostih posteljnih radosti ne bo moglo potešiti. Na partnerja boste vseskozi prežali, a boste tudi dovolj občutljivi, da se mu boste umaknili, če bo treba. Samota ne bo trajala, hormoni, feromoni in prvi občutek poletja v zraku bodo naredili svoje.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia