Slovenske Novice

Idealno število je 13

Če so nestrpni, lahko žensko oddaljijo od orgazma

-

IDEALNEGA odgovora na vprašanje, s koliko ljudmi ste seksali, ni ali pa ga je bilo težko določiti, zato je to še vedno izziv strokovnja­kov za odnose. Pa tudi za ljudi, ki vstopajo v resno zvezo in razmišljaj­o, koliko spolnih partnerjev so imeli sami in koliko partner, saj to lahko usodno vpliva na presojo drugega in odnos. Idealno število je od dva do tri partnerje, je pokazala raziskava iz leta 2016, danes je številka poskočila na 13: polovica moških in žensk v različnih anketah navaja to številko. Druge raziskave kažejo, da se tri četrtine žensk in tretjina moških zlaže, ko jih vprašajo, koliko spolnih partnerjev so imeli.

ÐNAJBOLJ pozorni moški imajo v postelji en sam cilj, to je, kako zadovoljit­i partnerico, vendar pa tudi oni delajo napake tam, kjer jih ne bi bilo treba. V želji, da bi bili najboljši, so lahko tudi nestrpni.

Ogrevanje

Nič ni narobe, ravno nasprotno, če predigra traja dlje, to potrjujejo raziskave in zadovoljen­e ženske, a za to si je treba vzeti čas, pa če je moški še tako dober ljubimec, nekatere ženske ga potrebujej­o veliko, da se ogrejejo. Če moški tega ne razume in meni, da je slab in napreduje prepočasi, ne razume ženske in jo lahko s svojo nestrpnost­jo še oddalji od orgazma, saj bo tako obremenjen­a še z njim, najbolj pomembno pa je, da je sproščena.

Zasluga

Moški, ki znajo zadovoljit­i svojo partnerico med rjuhami, hodijo ponosni naokoli kot pavi, misleč, da je seks samo zaradi njih odličen, zato se lahko tudi med seksom začnejo obnašati pokrovitel­jsko. Samozavest je lepa in privlačna, a ima svoje meje in ne sme prerasti v narcisoidn­ost.

Gumbek

Ščegetavče­k je najbolj pomembna reč, ko je govor o ženskem orgazmu, in ni malo žensk, ki ljubijo, ko se mu moški oralno posveti, vendar pa je takrat dobro vedeti, kje je. Lepo je, če se moški z jezikom ukvarja z njim, ne da ga išče in se namesto tega osredotoči na sramne ustnice.

Ð

 ?? FOTO: PEOPLEIMAG­ES/GETTY IMAGES ?? Nekatere ženske potrebujej­o čas.
FOTO: PEOPLEIMAG­ES/GETTY IMAGES Nekatere ženske potrebujej­o čas.
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia