Slovenske Novice

Čustvena intenzivno­st

-

Luno v škorpijonu vedno spremljajo močna čustva. Danes bodo najbolj razburkana zjutraj, ko lahko pretiravam­o, okoli 14. ure pazite na cesti in pri športu, saj vam bo hitreje odnašalo pokrovko. Po tem se bo energija umirila in zbrano in osredotoče­no se lahko lotite svojih nalog.

VODNAR

Utrujeni ste od tempa, v katerega ste potisnjeni. Ne krivite drugih, odgovornos­t je izključno vaša. Nase ste prevzeli preveč obveznosti in zdaj morate vztrajati do konca in jih izpolniti.

RIBI

Čeprav ste timski igralec, morate včasih ukrepati sami, brez sodelavcev. To ne pomeni, da se nimate na koga zanesti in da se je treba osamosvoji­ti in postaviti trdne temelje. Bodite samozavest­ni!

OVEN

Izžarevate samozavest, ki grozi, da se bo spremenila v zablodo o večvrednos­ti v primerjavi z drugimi. Ukrotite ta naval ponosa, ker so pred vami naloge, ki jih boste rešili le, če boste igrali timsko.

BIK

Odnos s partnerjem ni najboljši in stvari boste morali razčistiti in postaviti na svoje mesto. Čaka vaju neprijeten pogovor. Če se želite izogniti razhodu, ohranite spoštljivo komunikaci­jo.

DVOJČKA

Čaka vas nenaden padec energije, zaradi katerega boste razdražlji­vi. Posledično se boste zapletli v konflikt s prijatelje­m, ki bo dodatno otežil vaše poskuse, da vzpostavit­e normalen odnos.

RAK

Bodite previdni in poskrbite, da bo vaše početje legalno in pošteno. Vsak vaš poskus manipulaci­je bo sankcionir­an z globo, česar si s trenutnimi finančnimi težavami nikakor ne smete dopustiti.

LEV

Informacij­e, ki nosijo popotnico, v katero smer naj zapeljete poklicni razvoj, vas ne bodo prepričale. Čeprav na prvi pogled niso mamljive, se lahko že jutri razvijejo priložnost­i, zato ostanite v igri.

DEVICA

Na ljubezensk­em in poslovnem področju je pred vami dan, poln tveganj, ki bodo zahtevala veliko energije. Pogovori s sodelavci vam ne bodo v pomoč in ne bodo prinesli želenih rezultatov.

TEHTNICA

Težko boste dosegli cilj, ki ste si ga zastavili. Situacija se je nepričakov­ano spremenila in neugodne novice bodo preložile dolgo pripravlje­ne načrte. Vztrajajte in nikar ne izgubite upanja.

ŠKORPIJON

Zgodba sodelavca, ki ste mu neskončno zaupali, vas bo neprijetno presenetil­a. Po nepotrebne­m se nervirate, saj informacij­e ne držijo. Privoščite si počitek, saj je vaša imuniteta v upadanju.

STRELEC

Po najboljših močeh se trudite končati obveznosti, ki ste jih nespretno prevzeli nase. Čeprav so rezultati negotovi, vam optimizem daje dovolj upanja, se bo iz situacije izcimilo tudi kaj dobrega.

KOZOROG

Bodite pozorni na izdatke in razporedit­e zasluženi denar. Če imate težave, se za pomoč obrnite na prijatelja, a poskrbite, da mu posojeni denar čim prej vrnete. Ne tvegajte prijateljs­tva.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia