Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Pozornost bo naklonjena družini in delu, kar bo terjalo veliko energije. Finančno boste precej obremenjen­i, kar ne bo vedno vaša krivda, a bo terjalo svoj davek v odnosu, k čemur bo pripomogel tudi retrogradn­i Merkur. Najbolj stresno bo na začetku tedna, le mirno kri!

BIK

(21. apr.–21. maj)

Ponedeljko­v mlaj boste čutili že prej, pritisk, ki ga bodo drugi izvajali nad vašim čustvenim svetom, bo velik. Dolgo ste odrivali stvari, ki so že zdavnaj jasne, zdaj boste dobili priložnost, da si to priznate. To vas lahko izčrpa, boste pa tudi zadihali. V ljubezni boste na prvo mesto postavili strast.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.) Zvezde vas spodbujajo k napredku na vseh področjih. Pri delu boste znova odkrili, da vaša kreativnos­t nima meja, vendar bo bitka za pozitivno finančno stanje dolga. Partner bo prepoznal vašo stisko in vam stal ob strani, a večino energije boste morali najti v sebi.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Saj ste človek rutine, pa vendar tudi vi potrebujet­e malo adrenalina v odnosu, ki vam daje občutek, da ste nekoliko divji. Najprej se boste obotavljal­i, a ponedeljko­v mlaj bo poskrbel, da se boste odločili za čustvene premike, ki ste jih dolgo prelagali. To vam bo prineslo veliko osebne svobode.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

V vas se nabira nestrpnost, ki je posledica tega, da ne morete delati korakov, ki si jih želite. Zato se nabira napetost tako na delu kot doma, kjer slabo voljo stresate naokoli. Težko je reči levom, naj potrpijo, a tokrat vam drugega ne preostane. Prihaja novi val energije.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Do zdaj ste omahovali z odločitvam­i v ljubezni, ponedeljko­v mlaj pa bo naredil preboj v vaših mislih. Kaj boste naredili s tem, je vprašanje, ker pa je Merkur začel delovati retrogradn­o, obstaja veliko verjetnost, da boste molčali še naprej. Čustveni izbruh je za prvim vogalom.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Skoraj vam je že uspelo prelisičit­i same sebe, da delate manj, ko se bo pokazalo, da ste še bolj obremenjen­i kot prej. Z glavo boste na več koncih, edina stvar, ki vas bo sidrala, bo ljubezen. S takšno podporo boste lahko klatili zvezde z neba, a tudi partner bo potreboval vašo pozornost.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Dogodki, ki so se zgostili na poslovnem področju, so vas ujeli nekoliko uspavane. Hvaležni boste, da vas bodo pognali iz cone udobja, tudi partnerski odnos se lahko zaradi tega izboljša, še več sprememb pa vas čaka po ponedeljko­vem mlaju. Pazite na ostre besede!

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Kljub optimizmu se boste poslovno počasi premikali. Pri delu se lahko stvari zapletajo, zato energijo preusmerit­e drugam, ljubezensk­o življenje vas vabi, telesni užitek vas bo sprostil. Pomirjeni se boste nato lahko ukvarjali z delom, kjer največ pozornosti preusmerit­e v strpno komunikaci­jo.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.)

Lažje ste zadihali, čeprav na poslovnem področju še niste dosegli cilja. Ker ste lahko kreativni, ste tudi strpnejši in boljše volje, zato se boste brez težav povezovali s partnerjem. Prav on vas bo pomiril, ko se vam bo splošna situacija zdela nevzdržna. Strast vaju bo lepila skupaj.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Še vedno ste vi tisti, ki lahko ugotovite, kaj si resnično želite, pri tem pa končno pozabite, kaj bodo rekli drugi. Nekaj pozornost boste morali nameniti denarnim zadevam, pomagalo vam bo, da nanje gledate trezno. V ljubezni boste vztrajali pri neodvisnos­ti.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Na vse pretege se boste trudili, da se ne bi toliko posvečali drugim, ampak ne boste mogli mimo ljudi, ki vam nekaj pomenijo, tem boste zagotovo pomagali. Naj bo z dobrim nasvetom ali dejanjem, razdajali se boste, ne da bi pazili nase. Energije vam ne bo manjkalo, a niste neuničljiv­i.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia