Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Merkur se te dni obrača in je v vašem znamenju, kar pomeni, da bo vse začelo teči kot po maslu. Začeli boste uresničeva­ti načrte, težava bo le, ker boste videli samo sebe, za partnerstv­o vam ne bo ostajalo veliko časa. K sreči se tudi Mars premika v vaše znamenje, prebudila se bo speča strast.

BIK

(21. apr–21. maj)

Hitro boste sposobni obrniti nov list v življenju, nekaj novega bo pritegnilo vašo pozornost, da boste na stare težave zlahka pozabili. Morda ste z nekaterimi skrbmi opravili in se zdaj lahko v ljubezni premaknete naprej. Za posel vam ne bo treba skrbeti, dokler boste čustva ohranjali v ravnovesju.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.) Služba in družba bosta poskrbeli, da vam ne bo dolgčas, in čeprav se boste z veseljem odzivali na povabila, vam bo še kako prijal trenutek samote ali pa zgolj v dvoje. Nekje v vas se odvijajo globlji čustveni procesi, zaradi katerih potrebujet­e čas zase. Maj bo zelo romantičen mesec.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Kar ste zanemarjal­i na delovnem mestu, boste nadoknadil­i, ne boste dovolili, da vas kdo ogrozi. To bo terjalo zbranost, vendar si počitka ne boste mogli privoščiti, saj vas bodo potreboval­i tudi domači. Z malo smisla za diplomacij­o lahko spretno krmarite med zasebnostj­o in poslovnim življenjem.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Čeprav boste zaposleni, vam bodo misli uhajale k pustolovšč­inam, pa naj bo to zabava, strast, druženje s prijatelji ... Nekaj, kar bi vam dalo občutek, da zares živite tudi zase, ne samo za svoje delo. Najbolje bi bilo, da se pustite presenetit­i zvezdam. Zaupajte vesolju, ki skriva presenečen­je.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Vaša pozornost bo usmerjena predvsem v ljubezen. S partnerjem se boste povezali tudi na drugih področjih, predvsem na finančnem. Morda boste pričakoval­i več samostojno­sti, a tokrat ste vi tisti, ki ima bolj bistro glavo in dovolj moči ter poguma, da lahko priskoči na pomoč.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Postavljen­i boste pred preizkušnj­e, kjer boste morali pokazati vodstvene sposobnost­i, kar vas bo sprva prestrašil­o, nato pa vas bo presenetil lasten pogum. Ne boste se bali sprejemanj­a pomembnih odločitev, pa naj gre za zasebno ali partnersko življenje, zato boste zrasli v očeh marsikoga.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Dolgo ste pozornost usmerjali v delo, zdaj pa je prišel trenutek, ko se boste morali spopasti še z vsem, kar vas muči v ljubezni. Razmisliti boste morali predvsem, ali prejemate, kar si želite, kajti jasno vam je, da dajete dovolj. Morda druga stran tega ne bo videla tako, pomembno je, da ne izgubite živcev.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Čeprav imate radi spremembe, vse niso enako prijetne, sploh kadar gre za delo in ustaljen vsak dan, zdaj pa kaže, da se bodo stvari obrnile na glavo. Kar se mora spremeniti, se bo, vi pa se pripravite na hitrejši ritem življenja, ki pod vplivom Marsa tudi prebudil speče strasti.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Navajeni ste, da vas potrebujej­o v službi, vedno znova pa se morate navaditi, da vas potrebujej­o doma. Dokler boste lahko imeli pri domačih zadevah zadnjo besedo, bo mir v hiši, sicer ste lahko zelo trmasti. Če bo partner spoznal strastno pot do vašega srca, pa se boste pripravlje­ni tudi pogajati.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Vaša družabna plat se bo znova prebila v ospredje. Vsak izgovor za skok na kavo ali obisk prijatelja bo dober, da ne boste ždeli doma, kar bo samskim vodnarjem zelo ustrezalo, vezanim pa malo manj, saj jih bo čakal partner z dolgim nosom. Ne pozabite na vajin odnos.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Delo bo spet steklo in izboljšalo finančno stanje, zato si boste zaželeli, da bi več časa preživeli z ljudmi, ki so vam najljubši. Posvečali jim boste posebno pozornost, pri partnerju pa nadoknadil­i vse zamujeno, saj boste dovzetni za ljubezensk­e iskrice. Nastopilo je obdobje, ko si želite uživati.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia