Landbouweekblad

Boeredag vir beesboere in Namibië

-

’n Boeredag is deur die Schneider-familie van Grootfonte­in in Namibië vir beesboere gehou. Die familie bestaan uit mnr. Mecki en me. Brigitte Schneider, hul seun, Reimo, en skoondogte­r, Sonja. Hulle boer met Brahmane en Simmentale­rs en is aan die voorpunt van die gebruik van moderne tegnologie vir alle aspekte van die boerdery. Foto’s: CHARL VAN ROOYEN

 ?? ?? Mnre. Nico Walters (links) van Windhoek en Stephan Lukaschik van Grootfonte­in was die vleisbraai­ers.
Mnre. Nico Walters (links) van Windhoek en Stephan Lukaschik van Grootfonte­in was die vleisbraai­ers.
 ?? ?? Lara Ellinger (voor), kleindogte­r van mnr. Mecki en me. Brigitte Schneider, kielie die Borderkoll­ie-teef Abbi se maag. Die hond is die getroue volgeling van dr. Jens Kaehler (regs), ’n veearts van Grootfonte­in. Links is mnr. Tobias Günzel van Grootfonte­in.
Lara Ellinger (voor), kleindogte­r van mnr. Mecki en me. Brigitte Schneider, kielie die Borderkoll­ie-teef Abbi se maag. Die hond is die getroue volgeling van dr. Jens Kaehler (regs), ’n veearts van Grootfonte­in. Links is mnr. Tobias Günzel van Grootfonte­in.
 ?? ?? Van links is mnre. Leon Burger van Virbac op Tsumeb, Lourens Swart van Feedmaster op Gobabis, Nico Nieuwoudt, boer van Grootfonte­in, en Piet Kok, boer van Maroelaboo­m.
Van links is mnre. Leon Burger van Virbac op Tsumeb, Lourens Swart van Feedmaster op Gobabis, Nico Nieuwoudt, boer van Grootfonte­in, en Piet Kok, boer van Maroelaboo­m.
 ?? ?? Mnr. Mecki Schneider (middel) saam met mnre. Paul Klein (links) van die landboubes­igheid Agra se veilingsaf­deling en Barend Dorfling, ’n veekenner.
Mnr. Mecki Schneider (middel) saam met mnre. Paul Klein (links) van die landboubes­igheid Agra se veilingsaf­deling en Barend Dorfling, ’n veekenner.
 ?? ?? Van links is mee. Salome Bester-Luckhoff van Grootfonte­in, Nikki Metzger van Seeis, Kyra Ellinger, dogter van mnr. Ralph en me. Silke Ellinger van Tsumeb, en me. Danika Bader van Windhoek.
Van links is mee. Salome Bester-Luckhoff van Grootfonte­in, Nikki Metzger van Seeis, Kyra Ellinger, dogter van mnr. Ralph en me. Silke Ellinger van Tsumeb, en me. Danika Bader van Windhoek.
 ?? ?? Me. Sonja Schneider (regs) saam met me. Paula Günzel van Grootfonte­in en mnr. Rousseau Kirsten van Windhoek.
Me. Sonja Schneider (regs) saam met me. Paula Günzel van Grootfonte­in en mnr. Rousseau Kirsten van Windhoek.
 ?? ?? Van links is mnre. Friedhelm en Kaspar Günzel en dr. Jens Kaehler van Grootfonte­in en me. Anka Ellinger van Tsumeb.
Van links is mnre. Friedhelm en Kaspar Günzel en dr. Jens Kaehler van Grootfonte­in en me. Anka Ellinger van Tsumeb.

Newspapers in Afrikaans

Newspapers from South Africa