Weg! Platteland

Sê ‘cheese’!

-

Annelien Pienaar is al sinoniem met Platteland se werksessie­s in die noorde: Sy het ons lesers al telkemale die kuns van broodbak en van kaasmaak geleer, en sy voer allerhande planne in die mou vir die toekoms. Hou hierdie ruimte dop.

Platteland bedank nie net vir Annelien en Marcelle vir 2018 se kursusse nie, maar ook ons gawe borge: Banks Kitchen Shop, A3 Technologi­es, Eureka Mills en Kleine Zalze-wyne.

AGTER VAN LINKS Diek Grobler van Pretoria, Denise Meyburgh van Krugersdor­p, Louise Packer van Roodepoort, Anette Jacobs van Pretoria-noord, Nola Mattinson van Midrand, Adrie le Roux van Centurion en Wim van Schie van Midrand. DERDE RY Kobus du Pisanie van Witbank, Gerrie Snyman van Pretoria, Cherish Jonker van Johannesbu­rg, Elmarie Minnie van Johannesbu­rg, Mara Sorgdrager van Johannesbu­rg, Anna van Loggerenbe­rg van Nigel, Retha Viljoen van Randburg, Christelle Holesgrove van Johannesbu­rg, Brian Jacobs van PretoriaNo­ord, Selma Streuders van Centurion, Lizzy Jacobs van Ninapark, Pretoria-noord, en Salmari van Schouwenbu­rg van Johannesbu­rg. TWEEDE RY Pauline Blignaut van Chrissiesm­eer, Carike Blignaut-staden van Randburg, Annelien Pienaar (aanbieder van die kursus), Anta Roos van Bronkhorst­spruit, Heleen Olivier van Rustenburg, Michelle Engelbrech­t van Witbank, en Chriscilla en Rina Malan van Pretoria. VOOR Francois Blignaut van Randburg, Hilda Heymans van Hartbeespo­ort, Marius Vos van Pretoria, Roelien van der Walt van Hartbeespo­ort en Jacqueline von Hagen, al die pad uit die VSA, maar hier om by haar ma, Lizzy Jacobs, te kuier.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Afrikaans

Newspapers from South Africa