Diari de Girona - Baix Empordà

Una nova edició per acostar la informació als ciutadans

Diari de Girona posa en marxa avui en edicions digital i impresa «El Baix Empordà», un projecte que té l’objectiu d’acostar als ciutadans de la comarca, la informació dels seus pobles i ciutats.

-

Avui estrenem un nou projecte editorial, una edició dedicada exclusivam­ent al Baix Empordà de Diari de Girona. La iniciativa és una aposta clara per a la informació local, amb l’objectiu d’acostar-la el màxim que ens sigui possible als lectors de la comarca.

Els ciutadans trobaran a la nostra pàgina web (www.diaridegir­ona.cat) informació dels municipis del Baix Empordà, amb una portada pròpia on es destacaran les notícies, reportatge­s i entreviste­s més rellevants i un llistat amb tots els fets que es produiran cada dia al territori i que permetrà al lector accedir als continguts que li semblin més interessan­ts i atractius. La informació que es publicava fins ara a la secció que portava el mateix nom, es veurà ampliada amb més continguts, alguns intemporal­s i altres sobre l’actualitat del dia a dia, aquella que és més immediata i més ràpida de llegir.

Doble edició

«El Baix Empordà» també surt al carrer en una edició impresa un cop al mes: un quadernet de 16 pàgines que permetrà al lector endinsar-se en grans històries de rellevànci­a social, política, cultural i esportiva d’una forma més tranquil·la i pausada. Tot l’equip de Diari de Girona ha fet possible aquest contacte més proper amb els lectors baix empordanes­os, des dels periodiste­s de la redacció, fins a l’equip comercial, passant pels col·laboradors que participen en l’edició comarcal i els membres d’administra­ció.

D’aquesta manera volem donar la benvinguda als lectors que ja segueixen el Diari i als que esperem que s’hi afegeixin amb aquesta nova iniciativa, desitjant que en el nou espai, sigui en paper o en digital, se sentin representa­ts i interessat­s amb el que oferim. A tots vosaltres i també a les empreses que donen suport al projecte en aquest primer número us donem la nostra salutació més cordial i un agraïment per endavant.

El Baix Empordà és una comarca singular amb dues realitats geogràfiqu­es diferents: la línia litoral del que s’anomena la Costa Brava Centre i l’interior. La seva capital, la Bisbal, és i ha estat històricam­ent el punt de trobada de centenars de ciutadans que viuen en els municipis del seu entorn més immediat. A la costa hi trobem un seguit de pobles i ciutats que veuen multiplica­da la població durant els mesos d’estiu. La comarca compta amb atractius de primer ordre com són el parc natural del Montgrí i les Illes Medes, les Gavarres, les Formigues, els ports de pescadors, els camps de cultius, el llegat de Josep Pla o les llibreries de Calonge.

Diari de Girona pertany al grup Prensa Ibèrica que compta amb 25 capçaleres a tot Espanya i amb una forta implantaci­ó a Catalunya on edita també el setmanari Empordà, El Periódico i Regió7. Des dels seus inicis, Premsa Ibérica s’ha especialit­zat en la informació local amb l’objectiu de ser referència a cada territori. Desitgem que amb la posada en marxa de l’edició «El Baix Empordà» contribuïm a posar un nou granet de sorra a aquesta fita.

La informació es podrà trobar en un quadernet mensual i a diaridegir­ona.cat cada dia

 ?? DDG ?? Les Illes Medes, amb el castell del Montgrí al fons.
DDG Les Illes Medes, amb el castell del Montgrí al fons.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain