El Periódico - Castellano

Encreuat

-

HORITZONTA­LS: 1. No dona temps que l'enxampin amb els pixats al ventre. La primera és de trinca. 2. Aigües residuals. Una forma de ser que ens ancora en el passat. 3. El més rigorós ho pinta tot negre. Tan petita que sovint només hi cap el gos. 4. Escenifica de la pitjor manera, deixant palès la ineptitud de les mesures. 5. El quid del quid. Pròpia d'una gran via circulatòr­ia. 6. Forat de desguàs del pixaner. Un cas molt enrevessat. Dona sentit a l’acte.

7. Descansen sobre els darreres. Article de Los Angeles. 8. Fòsfor. Qualitats de poc densos. 9. El millor remei en un llum. Massa simple per arribar a meravellar. Parella electritza­nt. 10. Taula, electoral o petitòria. Somnolènci­a camí del coma.

VERTICALS: 1. L'escenari més elevat de la discoteca. Un ram que fa de bon agafar. 2. Sarcasmes elegants. Posen límits a l'extensió del llenguatge. 3. Llenca de terra entre el Pacífic i els Andes. Ponts d'alta volada. 4. Al bell mig de l'Atlàntic. Atapeïda de vanitat. Necessita plom per mantenir la sang freda. 5. Icona dubtosa en nom d'un país. Sector agrari improducti­u. 6. Delta de l'Ebre. Canàries revolucion­ades pel seu poc cap. 7. Pregats durant l'ocàs dels astres. Banda sonora del llamp. 8. Aboca al contenidor groc. Principal. 9. Estranger. Avivo el foc. 10. Antic masover del mas del senyor feudal. La germana que obeeix la mare i idolatra el pare.

 ??  ?? ÀNGELO
ÀNGELO

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain