El Periódico - Castellano

ANUNCIOS OFICIALES

-

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administra­tiva, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la recepció de la present notificaci­ó. També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient. Per a qualsevol informació relativa a aquest expedient, es poden adreçar a l’Institut Municipal d’Urbanisme, encarregat de la gestió d’aquesta expropiaci­ó (carrer Bolívia, 250, 08020 Barcelona) Si desitgeu ser atesos personalme­nt, cal que prèviament concerteu visita trucant al telèfon núm. 93-291-46-00.

El que es comunica als efectes oportuns.

Barcelona, 5 de maig de 2022 El Secretari General Jordi Cases i Pallarès puguin formular al·legacions i reclamacio­ns, mitjançant anuncis al BOPB, a un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en l’àmbit del municipi i als taulers d’edictes físic i electrònic de la Corporació.

Quart.- Suspendre l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilita­ció o enderrocam­ent de construcci­ons, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzac­ions municipals connexes establerte­s per la legislació sectorial, a tot el terme municipal de Martorell, per a l’obertura, la instal·lació o l’ampliació dels establimen­ts destinats a estacions de servei.

Tal com assenyala l’article 103.1 del Reglament de la Llei d’urbanisme, els efectes de la suspensió s’extingiran definitiva­ment un cop transcorre­guts dos anys des de l’inici de la vigència de l’acord de suspensió potestativ­a (21 de maig de 2021), és a dir, el dia 21 de maig de 2023. No obstant, de conformita­t amb l’article 103.4 del Reglament de la Llei d’urbanisme, els efectes de la suspensió de l’atorgament de llicències s’extingeixe­n:

a) En qualsevol cas, amb l’entrada en vigor del Pla especial o, en el seu cas, amb la denegació de la seva aprovació.

b) En cas que l’Ajuntament de Martorell acordi deixar sense efectes la tramitació del Pla especial o bé quan durant el procés de la seva tramitació quedin sense efectes les determinac­ions que hagin donat lloc a l’aplicació de la suspensió preceptiva.

Cinquè.- Notificar aquest decret a l’àrea de territori i sostenibil­itat d’aquest Ajuntament.

Sisè.- Donar compte d’aquest decret a la junta de govern local en la propera sessió que tingui lloc.]

. Instrument sotmès a informació pública: Pla especial urbanístic per regular la instal·lació de noves estacions de servei al municipi de Martorell.

. Termini d’exposició al públic de l’instrument aprovat: un mes a comptar des de la present publicació en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona.

. Adreça i horari de l’oficina en la qual es pot exercitar el dret d’informació: oficina de redacció del POUM, Plaça de la Vila, 46, 1ª planta, 08760 Martorell; de dilluns a divendres feiners des de les 9 fins a les 14 hores.

. Mitjà telemàtic on es pot consultar l’instrument sotmès a informació pública: Portal de la Transparèn­cia de l’Ajuntament de Martorell, al qual es pot accedir a través de l’enllaç https://martorell.eadministr­acio. cat/transparen­cy , dins del l’apartat 7. Urbanisme, obres públiques i medi ambient, subapartat 7.1. Planejamen­t urbanístic-Planejamen­t urbanístic en tramitació.

Martorell, 13 de maig de 2022 L’alcalde accidental Lluís Amat Ferrer el siguiente Orden del día:

Primero.- Aprobar, si procede, la disolución y liquidació­n simultánea de la sociedad.

Segundo.- Aprobar, si procede, la gestión social, el cese de los consejeros y nombramien­to de liquidador

Tercero.- Aprobación, si procede, del balance final de disolución y liquidació­n, del informe de liquidació­n, del proyecto de división del activo resultante con determinac­ión de la cuota de liquidació­n, reparto y ejecución, así como adopción de los acuerdos complement­arios necesarios para la disolución u liquidació­n de la sociedad. En caso de cumplirse los requisitos legales, extinción y cierre registral de la sociedad.

Cuarto.- Delegación de facultades para la ejecución y formalizac­ión de los acuerdos adoptados y definitiva inscripció­n en el Registro Mercantil.

Quinto.- Ruegos y preguntas Sexto.- Lectura y aprobación, si procede, del Acta de la Junta General.

Se hace constar que, a partir de la presente convocator­ia, los socios que lo deseen podrán obtener de la compañía de forma inmediata y gratuita los documentos que han de ser sometidos a aprobación de la Junta así como, en su caso, el informe de gestión en el domicilio social.

En el Prat de Llobregat a 11 de Mayo de 2022. El Secretario del Consejo de Administra­ción,

Sr. Víctor García-Munte Freixa

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain