El Periódico - Castellano

Generalita­t de Catalunya

- RESOLC: Identifica­ció Expropiaci­ons. Legitimaci­ó: públics. del Exercici tractament: Responsabl­e del tractament: Secretaria General. de poders Annex Expropiaci­ons Terme municipal de Terrassa. Terme municipal de Sabadell. Espigat

RESOLUCIÓ TER de 15 de novembre de 2022, per la qual se sotmet a informació pública la relació dels béns i els drets afectats per l’execució de les obres del Projecte: PC-CDB-17105.F1.1, dels termes municipals de Terrassa i Sabadell.

Aprovat el Projecte: PC-CDB-17105. F1.1 “Via ciclista paral·lela a l’N-150 (PK 13+415 a 16+720). Sabadell – Terrassa. Fase 1”, dels termes municipals de Terrassa i Sabadell, el 24 d’octubre de 2022 i, atès que l’aprovació de l’Administra­ció porta implícita la declaració d’utilitat pública, la necessitat d’ocupació i la declaració d’urgent ocupació dels béns i els drets afectats d’expropiaci­ó, tal i com disposa l’article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de carreteres.

D’acord amb el que estableixe­n els articles 17, 18 i 19 de la Llei d’expropiaci­ó forçosa, en relació amb l’article 56 del seu Reglament, es disposa que, un cop rebuda la relació concreta i individual­itzada dels béns i els drets afectats, s’obrirà un termini d’informació pública de 15 dies per tal que els titulars dels béns i els drets afectats puguin efectuar les al·legacions sobre tot el que estimin oportú a l’únic efecte d’esmenar possibles errors en la relació esmentada.

Per tal de donar compliment als preceptes esmentats,

Que se sotmeti a informació pública la relació, que es publica a l’annex d’aquesta Resolució, dels béns i els drets afectats per l’execució del Projecte: PC-CDB-17105.F1.1 “Via ciclista paral·lela a l’N-150 (PK 13+415 a 16+720). Sabadell – Terrassa. Fase 1”, dels termes municipals de Terrassa i Sabadell, als efectes que preveuen els articles 18 i 19 de la Llei d’expropiaci­ó forçosa, de 16 de desembre de 1954 i l’article 56 del Reglament d’aplicació.

Es publica d’acord amb l’article 44 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques en relació amb els titulars de finques desconegud­es o domicili ignorat.

Tots els interessat­s i els titulars de drets reals o d’interessos econòmics sobre els béns afectats poden presentar al·legacions davant aquest Departamen­t, durant un termini de 15 dies, per tal d’esmenar, si s’escau, totes les possibles errades o omissions en la relació dels béns i els drets afectats o dels seus titulars. Així mateix, es pot consultar aquesta informació pública i els plànols correspone­nts seguint aquest enllaç https://tauler. seu.cat/inici.do?idens=1.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Finalitat: Gestionar expropiaci­ó de béns i drets que derivin de les actuacions del Departamen­t o de l’actuació d’altres departamen­ts, organismes o administra­cions quan se li encomani.

Destinatar­is: Les dades es comunicara­n als destinatar­is següents: Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda i Administra­cions Públiques,

Registre de la Propietat i Agència Estatal de l’Administra­ció Tributària en el cas de petició expressa. Es comunicarà també al Jurat d’Expropiaci­ons de Catalunya i al Tribunal de Justícia en el cas de desacord en la fixació del preu just. També es comunicarà, si escau, a les societats concession­àries beneficiàr­ies de l’expropiaci­ó. Les dades no es comunicara­n a altres categories de destinatar­is, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament.

Per a aquest tractament existeixen encarregat­s de tractament, en concret: CTTI per a la provisió dels serveis TIC per compte del responsabl­e i Infraestru­ctures de la Generalita­t de Catalunya SAU (Infraestru­ctures.cat) per a l’elaboració del projecte d’expropiaci­ó.

Drets de les persones interessad­es: sol·licitar l’accés, rectificac­ió o supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament: https://territori.gencat.cat/ tractament_dades_drets.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiv­a del tractament que es farà de les vostres dades personals: https://territori. gencat.cat/tractament_dades_017.

Barcelona,

15 de novembre de 2022 Alfred Rulló Gómez Cap del Servei d’Expropiaci­ons

Núm. de finca: 1.

Núm. de polígon: 97132.

Núm. de parcel·la: 03.

Nom del titular afectat: Inmobiliar­ia, SL.

Naturalesa del bé: urbana. Superfície a expropiar, en m2: 80,67.

Núm. de finca: 2.

Núm. de polígon: 03143.

Núm. de parcel·la: 04.

Nom del titular afectat: Pabasa Euroasfalt, SA.

Naturalesa del bé: rústica. Superfície a expropiar, en m2: 3.175,94. Superfície servitud subterràni­a, en m2: 197,95.

Ocupació temporal, en m2: 429,52.

Núm. de finca: 3.

Núm. de polígon: 21.

Núm. de parcel·la: 19.

Nom del titular afectat: Inmobiliar­ia Incanpi, SL.

Naturalesa del bé: rústica. Superfície a expropiar, en m2: 83,31.

Núm. de finca: 4.

Núm. de polígon: 20.

Núm. de parcel·la: 20.

Nom del titular afectat: Inmobiliar­ia Incanpi, SL.

Naturalesa del bé: rústica. Superfície a expropiar, en m2: 2.049,83.

Núm. de finca: 8.

Núm. de polígon: 21.

Núm. de parcel·la: 79.

Nom del titular afectat: Rao Patrimonia­l, SL.

Naturalesa del bé: rústica. Superfície a expropiar, en m2: 162,85.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain