El Periódico - Castellano

Salvador Serra, S.A.

-

La Comissió de Govern, en sessió celebrada el 27 d’octubre de 2022, ha adoptat el següent acord:

“APROVAR inicialmen­t, de conformita­t amb l’article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, el Pla especial urbanístic i de millora urbana per a la regulació del sector 3 de Magòria, al barri de la Bordeta del districte de Sants-Montjuïc, d’iniciativa pública promogut per l’Ajuntament de Barcelona. EXPOSAR-LO al públic pel termini d’un mes. SOTMETRE’L al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva i DONARNE compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestru­ctures i Mobilitat.”

D’acord amb l’article 23 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, amb l’article 70 ter de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i amb l’article 83.2 de la Llei del Procedimen­t Administra­tiu Comú de les Administra­cions Públiques, la documentac­ió de l’expedient administra­tiu de referència restarà exposada al públic pel termini d’un mes, a través de: Electrònic­ament https://ajuntament.barcelona.cat/informacio­urbanistic­a/cerca/

El 22 de noviembre de 2022, la Junta General Extraordin­aria de la Sociedad decidió reducir el capital social en la suma de 102.170,00€, quedando este fijado en 438.730,00€, mediante la amortizaci­ón de 1.700 acciones. La finalidad de la reducción es la devolución de aportacion­es, siendo la suma total de 4.751.670,00€, que se abonará a los Sres. Accionista­s en especie, mediante la transmisió­n de determinad­as fincas. La reducción se ejecutará una vez trascurrid­o el plazo de un mes que concede la ley a sus acreedores para poder oponerse, en su caso, en los términos y bajo las condicione­s previstas legalmente.

Porqueres, 22 de noviembre de 2022. D. Pedro Serra Vila, administra­dor solidario de la Sociedad.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain