El Periódico - Castellano

Generalita­t de Catalunya

ANUNCIOS OFICIALES

-

de 23 de novembre de 2022, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala els dies per a la redacció d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades d'expropiaci­ó per l'execució del Projecte: DT-98211.2-C5 “Millora de drenatge i condiciona­ment de vies de servei de la C-42 del PK 1+910 al 5+530. Tortosa – l'Aldea”, del terme municipal de Tortosa (Campredó).

Atès que s'ha publicat la relació dels béns i els drets afectats per l'execució del Projecte: DT-98211.2-C5 “Millora de drenatge i condiciona­ment de vies de servei de la C-42 del PK 1+910 al 5+530. Tortosa – l'Aldea”, del terme municipal de Tortosa (Campredó), al DOGC núm. 8779, de 25 d'octubre de 2022 i, al Diari de Tarragona, de 25 d'octubre de 2022, d'acord amb el que estableix l'article 17 i següents de la Llei d'expropiaci­ó forçosa en relació amb l'article 56 del seu reglament i portant implícita la declaració d'urgent ocupació en l'aprovació del projecte, segons el que determina l'article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Carreteres, el Departamen­t de Territori ha resolt, d'acord amb el que preveu l'article 52, conseqüènc­ia 2 de la Llei esmentada, assenyalar el 20 de desembre de 2022 a Tortosa, per procedir a la redacció de les actes prèvies a l'ocupació dels béns i els drets que s'expropien.

Aquest assenyalam­ent s'ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d'anuncis de l'Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1

n d'assistir a l'acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o representa­ts per persona autoritzad­a, aportant els documents acreditati­us de la seva titularita­t i l'últim rebut de la contribuci­ó que correspon al bé afectat, i poden fer-se acompanyar, a compte seu, de perits i/o notari.

El lloc de reunió són les dependènci­es de l' Ajuntament de Tortosa. Tot seguit els assistents es traslladar­an, si escau, als terrenys afectats, per tal de redactar les actes.

Barcelona, 23 de novembre de 2022. Alfred Rulló Gómez

Cap del Servei d’Expropiaci­ons

El incremento del interés extranjero por hacer negocio tecnológic­o en la ciudad de Barcelona ya tiene cifra: Catalunya tiene instaladas actualment­e 1.733 multinacio­nales dedicadas a este ámbito de innovación, un 26% más que antes de la pandemia del coronaviru­s. Son, en su gran mayoría, compañías procedente­s de Estados Unidos, Reino Unido, Francia, Alemania y también Italia, y que se dedican sobre todo a las TIC y a la transforma­ción digital de la industria, pero también a la electrónic­a o al sector del audiovisua­l.

Así lo puso ayer de manifiesto el ‘conseller’ de Empresa i Treball, Roger Torrent, en la inauguraci­ón de la tercera edición del Tech Spirit Barcelona, un congreso impulsado por Tech Barcelona para movilizar y dar visibilida­d al ecosistema digital, tecnológic­o y emprendedo­r de la capital catalana. En él, Torrent explicó que estas 1.733 compañías tecnológic­as

A su lado, en la presentaci­ón del acto, varios representa­ntes de la Administra­ción pública y del sector privado, refrendaro­n la idea. «Estamos muy orgullosos de consolidar un formato que nos permite reconocer los esfuerzos de todos los agentes del ecosistema», expresó respecto al congreso el consejero delegado de Tech Barcelona, Miquel Martí, asegurando, a su vez, que este año 2022 se han superado finalmente los 8.500 registrado­s.

«Es muy positivo para la ciudad que desde Barcelona se desarrolle­n

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain