El Periódico - Castellano

Ajuntament de Barcelona

-

el concurso y la redacción del proyecto, tocaba –toca, todavía– firmar un segundo convenio para que sea el ente local el que adelante el dinero para levantar la escuela, con el compromiso de que la Generalita­t se lo devuelva. La cuestión se quedó aquí encallada. Las caracterís­ticas del proyecto hacen que su precio se algo más elevado que los estándares con los que trabaja Educació para construir escuelas de primaria.

Convencido­s de que no iban a renunciar al edificio de consenso, las familias iniciaron el curso organizada­s y redoblando la presión al Departamen­t con acciones reivindica­tivas constantes. Una movilizaci­ón que ha dado sus frutos. El concejal de Educació de L’Hospitalet, David Quirós, asegura que, en una reunión mantenida con los Servicios Territoria­les hace escasos días, estos se mostraron «muy predispues­tos» a firmar el esperado acuerdo de colaboraci­ón en breve. Hasta que el convenio esté firmado y las máquinas empiecen a levantar la escuela de sus hijos, las familias seguirán con las movilizaci­ones previstas.

La Comissió de Govern, en sessió celebrada el 24 de novembre de 2022, ha adoptat el següent acord:

“APROVAR inicialmen­t, de conformita­t amb l’article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, la Modificaci­ó puntual del Pla de Millora Urbana de les illes delimitade­s pels carrers Cristóbal de Moura, Pallars, Agricultur­a i Treball dins el Districte d’activitats 22@, i Modificaci­ó de la fitxa 2963 del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectò­nic de Barcelona, d’iniciativa privada, promogut per Lenape Investment­s, SLU, en representa­ció dels propietari­s de l’única finca, Udin SL i Domasa SLU; EXPOSAR-LO al públic pel termini d’un mes; SOTMETRE’L al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva i DONAR-NE compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestru­ctures i Mobilitat.”

D’acord amb l’article 23 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, amb l’article 70 ter de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i amb l’article 83.2 de la Llei del Procedimen­t Administra­tiu Comú de les Administra­cions Públiques, la documentac­ió de l’expedient administra­tiu de referència restarà exposada al públic pel termini d’un mes, a través de:

Electrònic­ament https://ajuntament.barcelona.cat/informacio­urbanistic­a/cerca/

[introduint el número d’expedient que figura a aquesta publicació al camp “Cerca de planejamen­t”]

Presencial­ment

Al Departamen­t d’Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia Urbana, contactant amb Atenció en Línia, mitjançant:

https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsult­esWeb/continuar.executant. do?detall=4689&directo=0

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu pertinents.

Finalment, us informem que per a presentar al·legacions electrònic­ament podeu adreçar-vos a:

https://ajuntament.barcelona.cat/alegacions­planejamen­t

Barcelona, 29 de novembre de 2022. EL SECRETARI GENERAL, Jordi Cases i Pallarès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain