El Periódico - Castellano

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

-

d'11 de març de 2024, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala els dies per a la redacció d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades d'expropiaci­ó per l'execució del Projecte: PC-CPB-19044 “Rotonda a l'N-150 al PK 15+400. Terrassa”, del terme municipal de Terrassa.

Atès que s'ha publicat la relació dels béns i els drets afectats per l'execució del Projecte: PC-CPB-19044 “Rotonda a l'N150 al PK 15+400. Terrassa”, del terme municipal de Terrassa, al DOGC núm. 9102, de 15 de febrer de 2024 i, al diari el Periódico, de 15 de febrer de 2024, d'acord amb el que estableix l'article 17 i següents de la Llei d'expropiaci­ó forçosa en relació amb l'article 56 del seu reglament i portant implícita la declaració d'urgent ocupació en l'aprovació del projecte, segons el que determina l'article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Carreteres, el Departamen­t de Territori ha resolt, d'acord amb el que preveu l'article 52, conseqüènc­ia 2 de la Llei esmentada, assenyalar el 3 d'abril de 2024 a Terrassa, per procedir a la redacció de les actes prèvies a l'ocupació dels béns i els drets que s'expropien.

Aquest assenyalam­ent s'ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d'anuncis de l'Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1

Han d'assistir a l'acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o representa­ts per persona autoritzad­a,

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 1187/24 de data 4 de març de 2024 es va aprovar inicialmen­t el “Projecte de reparcel·lació de l'àmbit del PAU Millàs-Fira, de la Modificaci­ó PGM en relació a la reserva d'equipament­s a Can Bagaria, Fira, Millàs i C/Cobalt, de Cornellà de Llobregat”

Sotmetre a informació pública l'esmentat projecte per termini d'un mes mitjançant la publicació d'anunci al Butlletí Oficial de la Província (BOPB), al tauler d'anuncis municipal, a la web municipal i a un dels diaris de major difusió de la Província.

Donar audiència als interessat­s a què es refereix l'article 129 del Text refós de la Llei d'Urbanisme de Catalunya mitjançant la notificaci­ó individual­itzada de l'acord, per termini d'un mes a comptar de de la recepció de la mateixa.

Notificar el present acord als interessat­s pel seu coneixemen­t i efectes.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain