El Periódico - Català - On Barcelona

- Sabors a tota hora

A Llop gaudiràs d’una carta variada que cobreix des de l’esmorzar fins al sopar.

- Ferran Imedio

EL RAVAL, GRESOL de cultures. Aquest tòpic fructifica, gastronòmi­cament parlant, en restaurant­s com Llop (Carme, 42), que ofereix una carta d’allò més variada i internacio­nal amb un horari que gairebé cobreix tots els fusos, per si ets d’altres latituds i acostumes a menjar més d’hora o més tard. O no només això, per si et ve de gust esmorzar més que bé ( muffins, bagels, iogurts, pans de Baluard i el Forn Sant Josep, ous), fer l’aperitiu o un brunch, berenar o sopar. Tot això, amb el portàtil a la mà, ja que la comoditat dels sofàs, la calidesa que aporta la llum dels enormes finestrals i la wifi conviden a allargar la visita també pencant una miqueta.

En aquest «cafè amb cuina» (definició dels responsabl­es) intenten utilitzar productes ecològics (la carn de l’hamburgues­a, els ous i la farina d’espelta dels pancakes ho són) per crear plats d’una gran varietat. Serà complicat que a Llop no hi trobis una cosa que no faci per tu.

¿Ets dels tradiciona­ls? Pots triar unes croquetes de ceps amb maionesa trufada. ¿Et mola pujar fotos a Instagram? Sens dubte, el poke bowl serà el teu millor model. ¿Prefereixe­s un plat lleuger d’aquí o més d’allà? Pots escollir entre un gaspatxo de remolatxa rostida i oli de poma amb pebrot groc i verd, cogombre i coriandre de llimoner, i una crema freda d’hummus amb ametlla laminada, comí, sal negra i germinats. ¿T’agrada més la cuina del Pròxim Orient? Demana un meze a base de babaganuix i muhammara, aquí força picants. I així tota la carta.

Llop també és un punt de trobada que ofereix música en directe cada dijous a les 20.30 hores, workshops i exposicion­s. —

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain