El Periódico - Català - On Barcelona

- En família

‘Jurassic World: el regne caigut’ ha revifat l’interès pels dinosaures. Et proposem diverses maneres de sentir-te entre aquestes bèsties prehistòri­ques. ¿Vols sentir de prop el rugit d’un Velocirapt­or?

-

Plans per disfrutar de la febre pels dinosaures.

Jurassic World: el regne caigut està causant furor. Si la primera pel·lícula de la saga, projectada per primera vegada fa 25 anys, és encara la quarta més taquillera de la història, la seqüela dirigida pel català Juan Antonio Bayona va recaptar a Espanya tres milions d’euros només durant el seu primer cap de setmana, el 80% de la taquilla. La febre pels dinosaures s’ha revifat i aquí t’oferim algunes pistes per passar-la (i disfrutar-la en família).

REALITAT VIRTUAL Els que vagin a veure la pel·lícula al centre comercial La Maquinista (Potosí, 2) es trobaran, fins al 26 de juny, amb la Jurassic World Ex

perience. En una fortalesa de 82 metres quadrats, un petit tros d’illa juràssica, et conviden a posar-te unes ulleres de realitat virtual. A l’instant, una criatura amb vetes blaves apareix pel costat esquerre. És el Blue, el Velocirapt­or d’última generació d’El regne caigut. La pel·lícula amb prou feines dura quatre minuts i mig, però la immersió és total. Miris on miris, veuràs un tros de l’illa. Els nens són els més expressius, ja que intenten acariciar els dinosaures, donar-los cops, saltar... L’espai funciona de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores; dissabte, d’11.00 a 21.00, i diumenge, de 12.00 a 19.00. L’accés és gratuït.

VIDEOJOC Per a nens més grans (o adults) i aprofitant l’efecte del film, acaba de posar-se a la venda el videojoc Jurassic World Evolution (Frontier Developmen­t) per a les plataforme­s PlayStatio­n 4, Xbox One i Microsoft Windows.

ESPECTACLE EN DIRECTE Una altra pista per a previsors. Ja s’han posat a la venda les entrades per a l’espectacle Caminant entre dinosaures, que s’instal·larà al Palau Sant Jordi (passeig Olímpic, 5-7) entre el 29 de novembre i el 2 de desembre. Basat en una sèrie de la BBC, permetrà submergir-se durant dues hores en el món juràssic. Les entrades es poden comprar a www.proactiv.es (a partir de 16 euros). —

 ??  ??
 ??  ?? ÁLVARO MONGETOCA, TOCA La ‘Jurassic World Experience’, on es poden acariciar dinosaures i veure’ls en realitat virtual.
ÁLVARO MONGETOCA, TOCA La ‘Jurassic World Experience’, on es poden acariciar dinosaures i veure’ls en realitat virtual.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain