El Periódico - Català - On Barcelona

La revetlla als districtes

TOTA LA INFORMACIÓ D’ESDEVENIME­NTS I ACTIVITATS DISPONIBLE A:

- barcelona.cat/culturapop­ular

CIUTAT VELLA

La revetlla començarà a les 20.00 hores als peus de l’Arc de Triomf, on s’ubicarà un espai per a concerts, una foguera i una zona per sopar. Comptaran amb les actuacions de Les Tortuguete­s i Golden Beat.

GRÀCIA

Després de rebre la flama del Canigó començarà la cercavila als jardins de Salvador Espriu. Els parlaments es faran a la plaça de la Vila de Gràcia i després la revetlla ocuparà la plaça del Sol i de la Virreina.

SANTS-MONTJUÏC

Sants celebrarà totes les seves revetlles tradiciona­ls, com la del Casinet d’Hostafranc­s, la dels Diables del Port, la de l’associació de veïns Font de la Guatlla, la del carrer Alcolea o la de la plaça del Fènix, entre altres.

NOU BARRIS

El districte s’omple de festa i alegria amb revetlles al barri de Porta, als jardins de Can Xiringoi, a Can Peguera, al Turó de la Peira (a la plaça Can Basté), a la plaça Virrei Amat i a la plaça Ángel Pestaña.

SARRIÀ-SANT GERVASI

Els veïns de Sarrià-Sant Gervasi es reuniran al centre cívic Casa Orlandai, on hi haurà espectacle de màgia, sopar de revetlla, cercavila, foguera, ball de diables i per descomptat coca i cava per a tothom.

EIXAMPLE

Hi haurà fogueres a l’esquerra de l’Eixample, Fort Pienc, Provença-Rocafort, Sant Antoni i l’avinguda Mistral; i revetlles al casal popular La Cruïlla, a Consell de Cent, al passatge Pellicer i al carrer de Ribes.

HORTA-GUINARDÓ

Els veïns tindran revetlles al Mas Guinardó, a Can Baró, al Carmel, a la Font del Gos, a Montbau, al carrer Santa Carolina, al mercat del Guinardó, a la plaça de Meguidó, a Horta, a Valldaura i a Can Brasó.

LES CORTS

A més de les revetlles als barris, les Corts oferirà el concert Bojos per l’Òpera, un espectacle on la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás interpreta­ran els duos més famosos de l’òpera.

SANT ANDREU

Trinitat Vella, la Sagrera i el Congrés-Indians celebraran les seves revetlles veïnals. A la plaça Orfila rebran la flama del Canigó i encendran la tradiciona­l foguera de Sant Joan, amb correfoc i tabalada inclosos.

SANT MARTÍ

Les grans revetlles del districte seran les de l’Orfeó Martinenc, la de l’Agrupació Cultural Recreativa El Sot de l’Illa, la de l’associació de veïns Diagonal Mar i la de l’associació cultural i social Bac de Roda.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain