El Periódico - Català - On Barcelona

LES CORTS, ¡DE FESTA!

La diada castellera, els focs artificial­s i la Cursa en Marxa posen punt final a una festa major amb més de 280 activitats

- Núria Bonet @onbarcelon­a

Segon cap de setmana de festa major a les Corts. Una festa carregada amb més de 280 activitats gratuïtes, que culminarà amb la tradiciona­l diada castellera, focs artificial­s, concerts, competicio­ns esportives i molt més.

Per als més esportiste­s, aquest divendres, es disputarà l’11è Torneig Hoquei + Sala (a partir de les 10.00) i diumenge tindrà lloc la 8a Cursa En Marxa perla paràlisi cerebral, amb dos recorregut­s, d’1 o 5 km.

L’Associació El Cor de Les Corts es presentarà dissabte (de 10.00 a 20.00 al car- rer de Deu i Mata i la plaça de Can Rosés), a la Mostra de Comerç, amb parades i tallers. Per als amants de la música, dues cites: el concert de la Banda Pare Manyanet pels seus 50 anys (divendres) i el Concert Líric de Festa Major (dissabte). S’han organitzat rutes accessible­s pervisitar­el patrimoni de Pedralbes (inscripció prèvia).

Diumenge culminen les festes amb la diada castellera, en què participar­an els Castellers de Barcelona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de la Vila de Gràcia (12.00, pl. Comas), i el Castell de focs (22.00). Tot el programa a la web ajuntament.barcelona.cat/lescorts. Els districtes s’omplen de música i creació. Arriba l’11a edició del festival de música i cultura negra de Barcelona Say It Loud, que tindrà lloc del 18 al 31 d’octubre en diversos espais del districte de Sant Martí. A més a més de l’actuació d’Ezra Collective, Coely o Blitz The Ambassador, el festival es complement­arà amb xerrades, tallers i projeccion­s (www.sayitloud.cat).

Seguint amb la música, les nits dels dijous, el Centre Cívic Can Deu de les Corts acollirà un concert de jazz de Blue Birds - Blues & Soul Duet.

I del 17 al 21 d’octubre, torna el Festival de Creació Contemporà­nia Escena Poblenou, que se centrarà en les dones creadores, amb una àmplia programaci­ó (més informació a www.escenapobl­enou.com).

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain