El Periódico - Català - On Barcelona

ALS DISTRICTES

-

ASCENSA FURORE 19 d’octubre, a les 21.00 h

Prenent el hip-hop com a base, els Ascensa Furore tornen amb el seu espectacle Nit i Aigua (C. C. Besòs, gratis amb reserva, www. districtec­ultural.barcelona).

CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ 20 d’octubre, a les 19.00 h

S’estrena el cicle Clàssica a Horta-Guinardó amb un concert inaugural al Sant Pau Recinte Modernista. Tota la programaci­ó i reserves a classicahg.cat.

BARCELONA ICD 2018 20 d’octubre, de 10 a 19.00 h

El Barcelona Internatio­nal Community Day és una jornada per informar dels serveis als estrangers (meet. barcelona.cat/internatio­nalcommuni­ty-day).

PASSEJADES PER LA VERNEDA 20 d’octubre, a les 10.00 h

La Biblioteca de Sant Martí de Provençals és el punt de sortida de la ruta a peu per conèixer el barri de Sant Martí de Provençals: l’horta de la ciutat.

NIT DE L’ESPORT 20 d’octubre, de 21 a 1.00 h

El districte de Sants-Montjuïc celebra la Nit de l’Esport amb tornejos nocturns de bàsquet i futbol per a equips mixtos de 14 a 22 anys a La Bàscula (www.labascula.cat).

ATENEU FLOR DE MAIG 20 d’octubre

Amb una jornada plena d’activitats obertes per a totes les edats, reobre l’Ateneu Flor de Maig (laflordema­ig. cat), al carrer del Doctor Trueta, 195.

EL JOC DEL FANTASMA Del 23 al 27 d’octubre

El Centre Cívic Casa del Rellotge, la Sala Pepita Casanellas i la ludoteca Casa dels Colors celebren la castanyada amb el Joc del Fantasma per a nens i nenes de 5 a 7 anys.

FESTIVAL DE CINEMA TRASH 19 i 20 d’octubre

L’Espai Jove Les Basses acull l’Horrorvisi­on, el Festival de Cinema Trash i Horror de Barcelona, amb pel·lícules, curts i sèries (divendres 4 euros, dissabte 5 euros).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain