El Periódico - Català - On Barcelona

EL POBLE PREFEREIX LES CASTANYES

La Moritz Castanya és la nova cervesa fresca de temporada gràcies al vot popular

-

VASERUNCOM­BATJUST, igualat, que no esva resoldre fins a l’últim cop… Però el desenllaç no va deixar cap dubte: la Moritz Castanya es va alçar amb el títol de cervesa de tardor del Moritz Beer Lab, mentre que la Pumpkin quedava estesa a la lona a l’espera d’una nova oportunita­t. El públic va decidir amb els seus vots el guanyador del combat cerveser del segle que es va celebrar fa un mes i a partir d’avui mateix ja es pot disfrutar del resultat a la Fàbrica (com sempre, sense pasteuritz­ar). El poble ha parlat, i no queda cap altre remei que obeir.

La Moritz Castanya s’enquadra al camp de les brown ale i busca recrear unes sensacions poc habituals en el món cerveser: la de menjar-se unes castanyes torrades al costat del foc. Per això, els mestres cervesers del lab han elaborat una cervesa d’alta fermentaci­ó en la qual predominen les maltes torrades amb aromes de caramel, regalèssia i el toc fumat de les castanyes naturals, que s’afegeixen en dos moments diferents del procés d’elaboració. D’aquesta manera, s’aconseguei­x que quedin per- fectament integrades i que apareguin les seves notes en boca, cosa que fa es compensi la dolçor amb un subtil toc amarg.

Una cervesa de color fosc que marida perfectame­nt amb carns al forn o a la barbacoa, formatges curats i, per descomptat, panellets. Conscients d’això, a la Moritz Store ofereixen des d’avui i fins al 4 de novembre, un pack especialme­nt ideat per celebrar la Castanyada: 1 litre de Moritz Castanya i una bossa de 10 panellets de pinyons elaborats artesanalm­ent perTriticu­m (19 euros). Perquè està molt bé conservar les tradicions, però una mica d’innovació no va gens malament de tant en tant.

 ??  ?? SABOR DE TARDOR.La Moritz Castanya i, a sota, el ‘pack’ Castanyada, amb 10 panellets de Triticum.
SABOR DE TARDOR.La Moritz Castanya i, a sota, el ‘pack’ Castanyada, amb 10 panellets de Triticum.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain