El Periódico - Català - On Barcelona

BARCELONA: TARDOR LITERÀRIA

La ciutat s’omple de literatura amb tot tipus de propostes: el festival Barcelona Novel·la Històrica, rutes literàries, certàmens i lectures. Els llibres envaeixen la ciutat.

- Núria Bonet @onbarcelon­a

Barcelona omple la tardor de literatura amb diverses propostes: lectures, rutes literàries, estrenes i tot tipus d’activitats. Del 5 al 10 de novembre, torna Barcelona Novel·la Històrica, que reunirà escriptors que han abordat figures de creadors com Picasso, Dalí o Frida Kahlo en les seves novel·les.

Debats, rutes literàries guiades pels propis escriptors, clubs de lectura i l’entrega del Premi Internacio­nal de Novel·la Històrica Barcino a Leonardo Padura (8 de novembre, 18.00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament), són alguns dels atractius d’aquest certamen literari. Programa complet a barcelona. cat/novel.lahistoric­a.

I el CC Casa Golferichs de l’Eixample proposa una aproximaci­ó al mite de Frankenste­in des de la seva visió poètica i científica (dimarts 6, 18.30 hores). Gràcia acull una ruta pels punts que han sigut protagonis­tes en obres literàries (dissabte 3, 11.00 h), mentre que Horta-Guinardó entrega els premis Lletres Joves HG (dijous 8) i proposa Lectures en Veu Alta (dimarts 6, 17.00 h) al Casal de Gent Gran del Baix Guinardó.

Sant Martí ja ha obert el termini d’entrega d’obres per al concurs literari XI Paraules a Icària i la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz acull la presentaci­ó del llibre Somorrostr­o, mirades literàries (dijous 8, a les 19.00 hores).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain