El Periódico - Català - On Barcelona

Dues estrenes s’afegeixen a l’extensa oferta de musicals.

‘Castle school’ i ‘Carrie’ s’uneixen aquest cap de setmana a l’àmplia oferta de diversos teatres de la ciutat

-

Que l’escola i l’institut poden ser uns territoris molt hostils no és cap secret. Per superar moments difícils en aquells àmbits, una opció és refugiar-se en un món musical que fa olor de happy end o bé es poden adquirir poders sobrenatur­als i passar al bàndol fosc. Aquest cap de setmana, s’estrenen dos musicals ambientats en el no sempre fàcil entorn escolar.

Un és Castle school, al Teatre Victòria, on els protagonis­tes preparen un concurs de musicals mentre afronten qüestions com el bullying, l’excés d’autoritat o el primer amor. L’altre és Carrie, basat en la mítica novel·la de Stephen King, al Teatre Gaudí. Ja ho saps, Carrie White és una noia repudia- da pels seus companys que desencaden­a el terror en el ball de final de curs. No és una proposta purament familiar, però aquells adolescent­s que ja no se senten nens la disfrutara­n.

‘MADEIN’, ‘LA FAMILIAADD­AMS’, ‘PATUFET’...

Aquestes estrenes se sumen a una àmplia oferta de musicals per a un públic familiar. El mateix Gaudí té programat, fins al 9 de desembre que ve, Madein, la història de dos nens que viuen en un abocador i un dia descobreix­en que la nina que han fabricat amb deixalles ha pres vida. Una bona opció recomanada per a nois a partir de 8 anys i per als que encara no estan preparats per a Carrie.

Ni una cosa ni l’altra: fins al 13 de gener, el Coliseum té a la cartellera La familia Addams, una gran producció de Broadway sobre la terrorífic­a i hilarant família que està de gira per tot Espanya. Patufet, una aposta segura per als més petits, està acabant la seva etapa al Teatreneu, i a l’Eixample Teatre es pot escollir aquest cap de setmana entre La bella i la bèstia i La Paparra: La flauta màgica de Mozart. Aquesta última està programada fins al diumenge 24, quan la rellevarà El trencanous, que descobreix l’origen d’aquesta història clàssica del ballet introduint-hi tocs de dansa jazz. De tot i més. Però sempre amb música. —

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain