El Periódico - Català - On Barcelona

OCI INFANTIL SEGUR

Arriben dies de nens ns a casa, de jocs inacabable­s i de més temps de tele. Bon moment nt per descarrega­r l’app’ Movistar Junior per disfrutar de contingut gut infantil en un entorn segur

- Pilar Enériz @onbarcelon­a

AL100%. Després d’una na fase de posada en marxa, ja està funcionant uncionant amb totes les seves capacitats itats activades l’aplicació Movistar Junior, nior, una eina que té per objecte e reunir un ampli repertori de contingut per als més petits, en un entorn segur, amb control ol parental i reproduïbl­e e en tots els sistemes operatius ratius i dispositiu­s.

Quan els que pretenen en fer un ús inadequat dels recursos sos d’internet disposen de tantes possibilit­ats ossibilita­ts tècniques, no és estrany y que els pares i tutors vigilin amb especial atenció els continguts que els més petits consumeixe­n a la xarxa. a. Amb l’objectiu d’oferir un producte senzill nzill arriba Movistar Junior, una app pensada perquè els més petits disfrutin n de moments d’oci de qualitat, veient nt els seus personatge­s favorits, aprenent enent amb les activitats lúdiques i divertint-se vertint se amb música.

L’aplicació disposa d’una interfície adaptada, amb una navegació intuïtiva dins d’un entorn segur per al nen, cosa que es tradueix en tranquil·litat per als pares ja que els ofereix diferents funcionali­tats per selecciona­r des dels continguts, per personatge o per canal, l’idioma o el temps de visualitza­ció. Tot això comporta un control més gran del temps d’exposició que els nens dediquen a l’aplicació i més tranquil·litat a casa.

 ??  ?? REPERTORI Movistar Junior dona accés, entre altres continguts, a més de 90 sèries.
REPERTORI Movistar Junior dona accés, entre altres continguts, a més de 90 sèries.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain