El Periódico - Català - On Barcelona

EN AQUEST AUTORSERVE­I PREPAREN PLATS SUCULENTS QUE ENTREN BÉ A TOTES HORES

-

cionades amb el cine i la música».

¿I què hi ha de la carta? És una combinació entre el cafè d’especialit­at de Satan’s Coffee Co. (aquí t’hi podràs posar sucre sense que et mirin malament) i plats suculents, dels que entren a qualsevol hora, com l’entrepà de rosbif, el de bacallà o el sandvitx d’ànec. No hi falten les amanides ni les tapes per picar. Serveixen cerveses, copes de vi i vermut. Això sí, el bar és d’autoservei, així que es demana a la barra i un cafè sol costa dos euros. «Hem intentat ajustar els preus sense renunciar als estàndards de qualitat», sentència Bleier.

EL GELAT COM A RECLAM

Cal prendre nota de Nata’s, una gelateria artesana gens convencion­al on la xef Manuela Rodríguez, antiga responsabl­e de la pastisseri­a de Satan’s, modifica les receptes clàssiques per oferir un producte exquisit. «Si la gelateria no està oberta, ens n’anem», confessa haver sentit Bleier més d’una vegada. «El gelat és un producte top a Barcelona i, també, al BarCentral». El sorbet de pistatxo iranià i els gelats de fruita seca sense llet són dos motius pels quals val la pena acostar-se al jardí. A més, Nata’s estarà oberta tot l’any, així que s’ha acabat allò de dir adeu a la temporada del gelat.

A la secció de gastronomi­a de La Central, que dona accés a la bucòlica terrassa, un cartell recorda els clients: Abans de treure el llibre al sol, passeu per caixa. El recordator­i no sobra perquè, entre els llibres, el menjar i el jardí salvatge, és fàcil despistar-se. —

 ?? JOAN MATEU PARRA ?? OASI VERD
La naturalesa es reivindica en plena ciutat gràcies a aquest espai ple de testos i palmeres.
JOAN MATEU PARRA OASI VERD La naturalesa es reivindica en plena ciutat gràcies a aquest espai ple de testos i palmeres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain