El Periódico - Català - On Barcelona

El més singular que trobaràs

-

Punk 100% Pop

Sala Hiroshima. 8 de juliol Val la pena descobrir Nora Chipaumire, una performer i coreògrafa nascuda a Zimbaue assentada a Nova York. Es presenta amb un interessan­t tríptic sobre la música i els seus efectes estètics i polítics. Va del punk de Patti Smith al pop de la icònica Grace Jones fins a arribar a la rumba africana i la seva influència en la música actual. El públic segueix l’espectacle com si es tractés d’un concert, dempeus. El xou es completa amb ‘*N!gga, que s’ofereix l’endemà al mateix local.

Framing Time

Mercat de les Flors.

24 i 25 de juliol

La música minimalist­a per a piano de Morton Feldman Triadic Memories, executada per Pedja Muzijevic, inspira aquesta obra de Gelabert Azzopardi i Barysnikov Production­s, que juga amb el so, la llum, la dansa i l’escultura. La partitura, tan bella com complexa, és un repte per a l’incombusti­ble Cesc Gelabert, un referent de la dansa contemporà­nia que posa la seva capacitat tècnica, experiènci­a i saviesa al servei d’aquesta exigent peça de 50 minuts estrenada a Nova York la temporada passada.

En Masse

Palau de la Música.

23 i 24 de juliol

Versions modernes de Stravinsky i Schubert interpreta­des per dos pianos i amb un tenor acompanyen els impression­ants exercicis de la cèlebre companyia australian­a Circa Contempora­ry Circus en un espectacle que t’atrapa. Dues visions molt diferents de la humanitat a través d’una electrific­ant coreografi­a d’equilibri, força i dansa combinada amb extractes de lieder d’El cant del cigne i de Viatge d’hivern, de Schubert, d’una banda, i La consagraci­ó de la primavera, de Stravinsky, de l’altra. Una flipada.

 ?? FRANÇOIS PASSERINI ?? ‘Falaise’.
FRANÇOIS PASSERINI ‘Falaise’.
 ?? MICHAEL SLOBODIAN ?? Ballet BC a ‘Bedroom folk’.
MICHAEL SLOBODIAN Ballet BC a ‘Bedroom folk’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain