El Periódico - Català - On Barcelona

ITC Impro Training Center

-

de la mà de l’actriu social Nathalia Sócrate amb l’objectiu d’unir les seves dues grans passions i, alhora, formacions profession­als, la psicologia i les arts escèniques, en una de sola: el teatre terapèutic.

Imparteix tallers d’iniciació teatral, de teatre terapèutic (per desenvolup­ar l’expressió i habilitats de comunicaci­ó) o de creació col·lectiva, entre molts d’altres. Intensius per estimular la nostra creativita­t i espontaneï­tat, per viatjar, segons la professora, dins de la nostra expressió, cos i veu.

Torre Vélez, 35, baixos 2. hacerteatr­o.org

SI NO CALLES NI A SOTA AIGUA

Sorprendre, divertir i emocionar és la filosofia d’aquesta escola d’improvisa- ció creada fa cinc anys per José Luis Adserías, fundador de la companyia Planeta Impro. Ofereixen diversos cur- sos, tallers i activitats segons el nivell de formació: des del més bàsic fins al més avançat, des dels que mai han trepitjat un escenari fins a actors pro- fessionals que volen aventurar-se al món de la improvisac­ió. Fins i tot ofe- reixen serveis personalit­zats a empre

ses amb l’objectiu de millorar la comunicaci­ó al món laboral d’una forma divertida i amena. A més, amb l’objectiu d’ampliar els punts de vista sobre cada any ofereixen impartides per profession­als d’altres països com l’Argentina, Austràlia, Mèxic o Colòmbia. En definitiva, a ITC t’ensenyen tècniques que es poden aplicar al teatre i entrenamen­t actoral, però també reivindiqu­en que la improvisac­ió és un gènere en si mateix que ajuda a millorar la creativita­t, la confiança i, fins i tot, la capacitat de negociació. ¿T’hi atreveixes?

Past View

Rutes turístique­s guiades per viatjar al passat.

Durada

Unes 2 hores

Preu

25 € (general); 22 € (reduïda).

www.pastview experience.com

spa.

Sala Armónia (Terol, 8). Centre de Mariona Comas (Cervantes, 83, Terrassa). salaarmoni­a.com

 ?? FERRAN NADEU ?? 6. Dansa i interpreta­ció El lema de Youkali: aprendre disfrutant.
7. Teatre comunitari Pa’Tothom pretén formar actors socials.
8. Tècniques experiment­als Laboratori­o Escuela de Teatro: més terapèutic.
FERRAN NADEU 6. Dansa i interpreta­ció El lema de Youkali: aprendre disfrutant. 7. Teatre comunitari Pa’Tothom pretén formar actors socials. 8. Tècniques experiment­als Laboratori­o Escuela de Teatro: més terapèutic.
 ??  ?? (
(
 ??  ?? /
/

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain