El Periódico - Català - On Barcelona

El Nadal també té una versió més alternativ­a

-

SÍ, EL PALO MARKET FEST es deixa envair també per l’esperit nadalenc en les seves dues pròximes edicions (21 i 22 de desembre i 4 i 5 de gener), però ho fa amb estil propi, fugint dels clixés. Per això, oferirà una cuidada selecció de productes originals elaborats per dissenyado­rs i artesans contempora­nis locals. És a dir, allunyats del més mainstream i fruit d’un procés de fabricació més just i sostenible.

Entre ells, els productes de bellesa vegans d’Affya Organic, les peces fetes a partir de materials orgànics i reciclats de Boho-Poh, les motxilles i bijuteria colombiana de Panicanela, les ronyoneres i tote bags de producció local de Tlön, la joieria artesanal de The Sui’studio o la roba de Tráfico de Modas, amb estampats originals dels 80 dibuixats per Xavier Mariscal. I aquests són només uns quants exemples.

A part, es podrà experiment­ar amb sabors sorprenent­s per trencar amb la monotonia culinària. A això es dediquen Menjamique­s, amb productes de quilòmetre zero del Camp de Tarragona. Així mateix es podrà disfrutar de les pizzes amb ingredient­s frescos d’Una Pizza Food, així com de les carns a la brasa importades de Delicatess­en Argentina. També hi haurà les hamburgues­es de Kaotik (amb opció vegana). I com a banda sonora, res de nadales: actuaran grups com Peter Gynt & The Suits, La Crême i Lessus o Dj’s com Troya Modet o Virginie.

 ??  ?? Palo Market Fest: Alternativ­e Xmas Market
El 21 i 22 de desembre i el 4 i 5 de gener
Localitzac­ió
C/. dels Pellaires, 30
Entrada
4,5 euros
Pàgina web palomarket­fest.com
Palo Market Fest: Alternativ­e Xmas Market El 21 i 22 de desembre i el 4 i 5 de gener Localitzac­ió C/. dels Pellaires, 30 Entrada 4,5 euros Pàgina web palomarket­fest.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain