El Periódico - Català - On Barcelona

L’any comença amb salts (a la piscina)

-

HI HA DOS TIPUS de persones en aquest món. Per un costat, els que dediquen el matí de l’1 de gener a dormir o, sense eufemismes, a superar la ressaca com bonament poden. Per l’altre, els que busquen començar l’any amb energia mitjançant alguna activitat a l’aire lliure. Als països del nord d’Europa és tradició acudir –o veure per la tele– al concurs de salts d’esquí de Garmisch-Partenkirc­hen (Alemanya). A Barcelona, en canvi, alguns agosarats prefereixe­n acostar-se al mar per fer una bona capbussada al Mediterran­i.

El restaurant Salts, ubicat a la terrassa de la Piscina Municipal de Montjuïc (és a dir, les Picornell), proposa ara una modalitat que uneix les dues tradicions: conviden a saltar a la piscina des del trampolí el primer dia de l’any. Una manera d’entrar en la nova dècada deixant les pors enrere i que, com a contrapart­ida, ofereix als valents xocolata amb melindros i una Moritz ben fresqueta.

El Salts va ser una de les novetats culinàries més destacades de l’estiu passat, nascuda de la mà de Marc Ros, també responsabl­e de la Caseta del Migdia. El seu punt fort són unes vistes a Barcelona que remeten a les imatges mítiques dels Jocs Olímpics, amb els saltadors executant les seves piruetes amb la ciutat de fons. La seva cuina és non stop, amb amanides, pizzes, entrepans i hamburgues­es. Els dimarts d’estiu tenen un pack per sopar i després remullar-se. Però, per a això, encara ens haurem d’esperar uns quants mesos.

 ?? MARTÍ MILLA ?? Salts Terrassa Bar Montjuïc
Avinguda Miramar, 31 Horaris
De dilluns a diumenge, de 10.00 a 00.00 hores (dissabtes fins a la 1.00)
Pàgina web www.saltsmontj­uic.com
MARTÍ MILLA Salts Terrassa Bar Montjuïc Avinguda Miramar, 31 Horaris De dilluns a diumenge, de 10.00 a 00.00 hores (dissabtes fins a la 1.00) Pàgina web www.saltsmontj­uic.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain