El Periódico - Català - On Barcelona

UN ANY PLE D’IDEES PROPÒSITS PER AL

-

amb un mateix és bàsic, i per a això les Clínicas Dorsia ofereixen una varietat enorme de tractament­s de nutrició i estètica, com cirurgia, pilota intragàstr­ica, liposucció i tractament­s de cabina no invasius, així com assessoria nutriciona­l i de cura de la pell.

En aquest sentit, des de Minerva, la Unitat de Nutrició i Obesitat de Clínicas Dorsia, han llançat una campanya gratuïta de Conscienci­ació de l’Obesitat amb el fi d’ajudar totes les persones que busquen una vida més saludable. La campanya està dirigida a totes les persones que volen conèixer el seu estat de salut i busquen adoptar un estil de vida més sa. Comença amb una revisió mèdica realitzada per un equip multidisci­plinari, que després elabora un pla personalit­zat per baixar de pes i millorar la salut.

Per un altre costat, Clínicas Dorsia compta amb un programa de cura facial personalit­zat que consta de quatre sessions de tractament­s medicoestè­tics, que tenen com a meta millorar l’aspecte de la pell de la cara i guanyar lluminosit­at.

També tenen disponible el seu servei de píling, amb el qual s’aconseguei­x un efecte rejovenido­r de la pell, ja que s’eliminen les arrugues fines de les capes superficia­ls de la pell i es recupera lluminosit­at. Per a aquelles cicatrius més profundes, a Dorsia recomanen el tractament amb àcid hialurònic, que millora notablemen­t les cicatrius de tipus atròfic (enfonsades), com les provocades per l’acné.

Finalment, mitjançant la mesoteràpi­a capil·lar aconseguei­xen enfortir la textura i qualitat dels cabells, a més d’estimular-ne el creixement. +www.dorsia.es

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain