El Periódico - Català - On Barcelona

Sintonia, sense rellotge

A l’agradable restaurant de l’Hotel Gallery hi pots anar qualsevol dia a menjar bons plats de mercat des de gairebé el migdia fins gairebé a la mitjanit

- Ferran Imedio

POT PASSAR QUE durant un àpat a Sintonia (Rosselló, 249) perdis la noció del temps. No tant perquè et passin els minuts volant mentre menges els deliciosos plats de mercat que proposa l’excuiner d’El Bulli Pablo Tomás –tot i que també–, sinó perquè més enllà de les quatre de la tarda pot entrar tanta gent en aquest restaurant als baixos de l’Hotel Gallery que l’acte reflex és mirar el rellotge per comprovar que, efectivame­nt, són una mica més de les quatre de la tarda i no les dues.

I PER 5 € MÉS...

¿A què es deu aquest fenomen? Fàcil (o difícil): cuina de qualitat oberta ininterrom­pudament des de gairebé el migdia fins gairebé a la mitjanit. Això significa que pots demanar qualsevol plat de la seva carta, canviant segons els productes de temporada, en la qual no hi falten clàssics de la gastronomi­a mundial com la bullabessa i la papillota de verdures. I si pagues cinc euros més pel plat triat, et serviran guarnició, pa, beguda i postres.

Un fantàstic braç de gitano rus (així en diuen d’una amanida russa ficada dins d’una patata a l’estil de causa a limeña que fa alhora de caneló); un arròs mariner de gambeta vermella i nyora irreprotxa­ble; un tataki de vedella marinada saborós; un bistec tàrtar que, atenció, acaben de preparar en un carro davant del client; un croissant fumat farcit de fava tonka i xocolata blanca... Així tots cada dia de l’any, de 12.30 a 23.00 hores non stop. És igual quan hi vagis, que t’ho cuinaran. El Sintonia es podria dir ben bé Senserello­tge.

Perquè la seva atmosfera convida a oblidar-te una mica de tot. Aquesta terrassa al costat del jardí del Palau Robert és un tresor. Com l’scotch bar, on a la llarga barra i a les taules es poden degustar copes de 70 whiskys de tot el món i còctels clàssics i d’autor que sempre porten aquest destil·lat entre els seus ingredient­s.

El Sintonia, que farà un any al febrer, servirà un menú de caça i tòfona, a partir del dia 3, que durarà tot el mes. Es recomana deixar el rellotge a casa. —

 ?? MONEO MONEO ?? La sala de Sintonia, als baixos de l’Hotel Gallery.
MONEO MONEO La sala de Sintonia, als baixos de l’Hotel Gallery.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain