El Periódico - Català - On Barcelona

LA CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA MÉS REIVINDICA­TIU S’HAN PROGRAMAT ACTIVITATS EN LES QUALS ES FA ÈMFASI EN EL FEMINISME I L’ECOLOGIA

Els districtes proposen una infinitat d’actes lúdics, culturals i festius per al 8M

- Núria Bonet @onbarcelon­a

BARCELONA COMMEMORA el Dia Internacio­nal de la Dona o Dia de la Dona Treballado­ra amb un amplíssim programa d’activitats repartides per tota la ciutat. La celebració del 8 de març com a dia de reivindica­ció de la dona i els seus drets es remunta a l’any 1857, amb la vaga de les obreres tèxtils nordameric­anes.

Al voltant d’aquesta data s’han programat nombroses activitats en les quals es fa èmfasi en el feminisme i l’ecologia, totes elles consultabl­es a www.barcelona.cat/ecofeminis­mes.

XERRADES I TAULES RODONES tenen un protagonis­me especial: l’espai Francesca Bonnemaiso­n proposa una taula d’experiènci­es ecofeminis­tes a la ciutat (dia 19) i un diàleg sobre les Claus ecofeminis­tes, entre Alicia Puleo i Isabelle Anguelovsk­i (dia 20). A l’eixample, proposen la ruta Dones i aigües ocultes al barri de Sagrada Família (dia 7) i a Sarrià-sant Gervasi es portarà a terme un mural artístic (dia 7, CC Vil·la Florida).

Hi haurà tallers per a tots els gustos: d’autodefens­a (dia 6, CAP Sanllehy), de Risoteràpi­a (dia 9, Casal de Barri Espai 210) o d’estampació feminista (dia 6, CC La Cadena). També espectacle­s, com Perseidas en Marte (dia 6, CC Joan Oliver), La mirada violeta. Marçal i Roig (dia 20, CC Bon Pastor) o El silenci dels telers (dia 13, CC Parc Sandaru) i exposicion­s com Viva la vida d’alizée Denise (CC El Carmel). L’espai Jove Les Basses celebra l’estrogenfe­st (dia 7).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain