El Periódico - Català - On Barcelona

Aquesta ‘birra’ florirà com la primavera al BBF

-

EL CAP DE SETMANA que avui comença fa mesos que està marcat amb subratllad­or groc a l’agenda del bon cerveser, juntament amb l’avís clar de no fer cap pla. I és que l’únic pla que importa és la celebració del Barcelona Beer Festival, que té lloc fins diumenge a La Farga de l’hospitalet i reuneix una enorme varietat de marques, cerveserie­s artesanes i estils cervesers. Una cita en la qual, òbviament, no podia faltar Moritz, que desembarca amb una exclusiva: la nova cervesa de temporada de la Fàbrica Moritz, que també es podrà degustar allà i al Bar Velòdrom a partir de dilluns.

Es tracta de L’alsàcia de Moritz, una cervesa de l’estil denominat Bière de Mars que rendeix homenatge al lloc d’origen del fundador de la companyia, Louis Moritz, a la vegada que abraça de ple l’arribada de la primavera. Com revela el seu nom, aquesta varietat elaborada amb el llúpol autòcton de la regió situada a la frontera entre França i Alemanya –l’strisspels­pal– està especialme­nt pensada per veure la llum al març, quan l’hivern comença a tocar a la fi.

L’alsàcia de Moritz presenta un color ambarí rogenc com a conseqüènc­ia de la combinació de maltes d’ordi i de blat, amb una espuma blanca i abundant. I com un paisatge alpí que floreix, combina les aromes herbàcies i cítriques del llúpol amb les aromes de clau i plàtan procedents del llevat. En boca, es balancegen les notes fumades i de fruita seca amb un toc àcid final.

 ??  ?? Barcelona Beer Festival
Del 13 al 15 de març Ubicació
La Farga de l’hospitalet de Llobregat (Carrer de Barcelona, 2)
Més informació i entrades barcelonab­eerfestiva­l.com
Barcelona Beer Festival Del 13 al 15 de març Ubicació La Farga de l’hospitalet de Llobregat (Carrer de Barcelona, 2) Més informació i entrades barcelonab­eerfestiva­l.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain