El Periódico - Català

Off Menu proposa actes per celebrar el menjar i els rituals

La cita ofereix activitats paral·leles per tota la ciutat

- CRISTINA SAVALL BARCELONA

Off Menu (fora de carta) és una original proposta, alternativ­a i paral·lela a Alimentari­a, que va començar amb una festa, ahir al migdia a la Casa d’aragó, on es va celebrar el ball del vermut amb olives i orquestra. Fins al 29 de març, aquesta plataforma gastronòmi­ca programarà actes lúdics, la majoria gratuïts i oberts a tot el públic, per celebrar el plaer que proporcion­a menjar i els rituals que en fan una divertida cerimònia. «És una agenda lúdica amb diversos i festius suggerimen­ts, totes allunyades del que passa en un recinte firal», argumenta Pepi de Boissieu, líder del col·lectiu Off Menu, que neix recolzat per la cuinera Montse Guillem i l’artista Antoni Miralda amb la intenció de ser una referència de la cultura gastronòmi­ca barcelonin­a.

El restaurant Ra, pròxim a la Boqueria, convoca avui, d’11.00 a 16.00 hores, una mostra d’exquisits productes mediterran­is difícils de trobar als mercats convencion­als. De nit, amb reserva prèvia, l’hotel Granados convida a un pijama, llamineres postres elaborades amb flam, rodanxes de pinya, préssec i gelat. Demà, cap a la mitjanit, agafa el relleu Disc Kitchen, una festa amb discjòquei i ressopó per a la qual ja no queden entrades pel seu aforament limitat. La berenada per a nens està convocada per dimarts a la xocolateri­a La Nena. De nit, Caroline Champion protagonit­zarà una conferènci­a performanc­e sobre el gust d’un brioix al pati de la Galeria Alegría.

Dimecres, 28, estarà dedicat al cine amb projecció a la Pedrera de la pel·lícula Food design. I dijous, per 35 euros, el restaurant Il Giardinett­o organitza el sopar Microjardí­n amb exòtics microveget­als, com l’oyster leaves, amb gust de mar.

H

 ?? FERRAN NADEU ?? Presentaci­ó de l’off Menu al restaurant Il Giardinett­o, dijous.
FERRAN NADEU Presentaci­ó de l’off Menu al restaurant Il Giardinett­o, dijous.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain