El Periódico - Català

El Milan remunta el Roma amb dos gols d’ibra

El rival blaugrana va patir la lesió de Thiago Silva, va recuperar Boateng i va reservar Seedorf

- JOAN DOMÈNECH

Amb l’entusiasme d’haver ofert una demostraci­ó de força, el Milan rebrà el Barça dimecres que ve. Davant un Roma que li podia complicar l’existència, i l’hi va complicar a l’avançar-se al marcador, el quadro llombard se’n va anar a dormir ahir a la nit amb set punts d’avantatge al capdavant de la Lliga ( el Juventus s’enfronta avui a l’inter) gràcies a Zlatan Ibrahimovi­c, l’autor dels dos gols negrei-vermells (2-1).

De la mateixa manera que el Milan comptarà amb un dels seus puntals en ratxa, com és el davanter suec, i que ha recuperat Kevin Prince Boateng, el cost de la victòria es va saldar amb la pèrdua d’una peça important per dimecres. Massimilia­no Allegri va fer mala cara quan va haver de substituir Thiago Silva al cap de 10 minuts per una lesió muscular. Sabia que s’havia equivocat a l’arriscar la seva alineació. «QUASI IMPOSSIBLE» DAVANT EL BARÇA «És quasi impossible que pugui re

/ cuperar-se», va admetre el tècnic del Milan, que va provar de dissimular la preocupaci­ó que l’envaeix al recordar que compta amb prou centrals a la plantilla. L’exblaugran­a Zambrotta va substituir Thiago Silva i va desplaçar a l’eix central Bonera, un dels candidats a suplir el brasi- ler. Allegri també disposa del veterà Alessandro Nesta i del francès Philipe Mexès. Ahir va reservar Clarence Seedorf, que no va ser titular.

L’exespanyol­ista Osvaldo va avançar el Roma de Luis Enrique, que va recórrer a Bojan en el segon temps, com gairebé sempre, i quan Ibrahimovi­c ja havia igualat el partit amb un penal. Dos remats al pal van en- darrerir la remuntada del Milan fins a convertir-la en pseudohero­ica. Faltaven només set minuts per al final, i la inquietud voletejava per San Siro. El geni d’ibra, que va sumar un altre doblet, igual que Messi, i es destaca al capdavant de la taula de golejadors, va anar al rescat, absents Robinho i Pato. Es va escapar a l’àrea romana, va elevar la pilota sobre Stekelenbu­rg i va superar en el salt de cap posterior el tebi Kjaer gràcies a la seva corpulènci­a.

H

 ?? REUTERS / ALESSANDRO GARAOFALO ?? Ibrahimovi­c celebra un gol, ahir a San Siro.
REUTERS / ALESSANDRO GARAOFALO Ibrahimovi­c celebra un gol, ahir a San Siro.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain